Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » De minek hazudta a méreteimről...

De minek hazudta a méreteimről ezt a női barátom ? 😆

Figyelt kérdés

15 éve ismerjük ezzel a nővel. Volt néha olyan régen hogy le feküdtünk néha egymással ami nagyon jó volt vele de mind a ketten jobban szeretjük egymást barátnak..a mai napig is tart ez a barátság és egyre erősebb a barátsági része nekem sem kell több.

A lényeg hogy van most már régóta komoly párkapcsolata és a barátjával is napi szinten beszélünk. És az volt a téma így hülyeségből hogy alattam biztos meghalnak a nők akkora a …

És én meg mondtam hogy nem tudom ezt honnan szedte, mert az enyém nem olyan hú de nagy..így viccből mondtam neki hogy kérdezze meg a csaját..ő meg azt mondta neki hogy nekem jó nagy meg stb..😂😂 de hát minek?

Majdnem össze kaptunk ez miatt (persze nem lett belőle semmi nyilván)

ma 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Egy volt csajom azt hazudta a nőjének nekem kicsi fel akartam szedni a nőstényt aztan ezert ghostol küldtem egy képet egyből azt kamuzta hazug, mondom rák egyen ki nem! Videót küldtem este már izzot a lyuka olyat kapott.
ma 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Valszeg a pasija komplexusos a méretei miatt igy érdekelte a te méreted.
ma 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!