Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi kell ahhoz, hogy szeressenek?

Mi kell ahhoz, hogy szeressenek?

Figyelt kérdés
A politikust pl azért szeretik, mert osztogat. A tűzoltót, mert kimenekít. Krisztust, mert - többek között - reményt ad, stb, de egy átlag ember hogyan válhat szerethetővé?

dec. 13. 11:59
 1/7 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Engem nagyon sokan szeretnek.

Azért mert érdeklődő vagyok, komolyan érdekel más emberek problémája, ahol tudok, segítek. Egy kolléganőm gyerekét műtötték a héten, többször írtam neki massangeren, hogy szorítok, hogy jól sikerüljön. Amikor találkoztunk, elmondta, hogy én vagyok az egyetlen a munkahelyről, aki tényleg aggódott a gyerekéért. Ez csak egy példa.

Ezenkívül mindig vannak ötleteim. Szóval a barátaim azért szeretnek, mert rengeteg programot tervezek azonkívül, hogy lehet rám számítani a bajban.

Wellness hétvégétől kezdve, túrázós napokat, közös kávézást, korcsolyázást, mozizást, mindig van valami ötletem, hogy az életünk izgalmas és érdekes legyen.

dec. 13. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A politikust szeretik, mert osztogat? Hm, pont egy politikusnál nem érzem, hogy bárki is szeretné - leszámítva persze a személyes ismerőseit.

Egy átlag ember attól válik szerethetővé, hogy ő is szeret másokat.

dec. 13. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy legyen benned valami, ami miatt a célközönség szeretni tud.

Hogy mi, az a célközönségtől függ

dec. 13. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mi kell ahhoz, hogy szeressenek?"

Az kell, hogy te szeresd önmagad és meg legyél magaddal elégedve.

dec. 13. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A politikus nem osztogat max. választások előtt valamicskét, inkább elvesz, lerabolja, kizsigereli az embereket és az egész országot.

És hazudik, ígérget a végtelenségig, ez a kommunikációja.

Inkább elüldözni kéne mint szeretni.

dec. 13. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Bármilyen klisének is tűnhet, tényleg abból indul ki az egész, hogy szereted önmagad és elégedett vagy ugyancsak magaddal, illetve az életeddel. Mert ezek nagyon látszanak, konkrétan visszaköszönnek a kisugárzásodon, amit az emberek látnak és éreznek. És mindenki szívesebben van egy vidám, kiegyensúlyozott és elégedett ember társaságában, mint egy savanyúéban (ezzel nem azt mondom, hogy te biztosan az vagy).
dec. 14. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi kell a szeretethez? Adás és elfogadás.
dec. 14. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!