Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem engedem hogy szeress...

Miért nem engedem hogy szeressenek?

Figyelt kérdés
Tudatalatt mi befolyásolhatja?

2023. jún. 7. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hozott minta. Rosszul szerette egymást az eddigi környezeted, bántalmazók voltak(itt nem csak a testi tartozik ide), agresszívan kommunikáltak, te ezt láttad. Te is így tudsz szeretni. Így nem te nem hagyod, hogy ne szeressenek jól, hanem nem tudod, milyen az, amikor jól szeretnek.
2023. jún. 7. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Illetve azért is, mert nulla önbizalmat adtak neked, nem tudod elhinni, hogy szeretnivaló vagy. Mindig valami hibát láttak benned, nem támogattak, te voltál a rossz gyerek, az engedetlen. Így ez az ismerős az agyadnak. Miért szeretne bárki is, ha nem érdemlelem meg? De ez a fejedben van. És önismereti úton egyedül nem tudsz végigmenni. Senki nem tud. Mert kapcsolatokban sérülünk, ott is gyógyulunk.
2023. jún. 7. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán megvan rá az okod?

Nálam nagyon hasonló volt, hogy ragaszkodtak volna hozzám, de nem engedtem őket közel magamhoz. Korábbi élmények miatt. És utólag kiderült, jól tettem hogy nem engedtem közel őket.

2023. jún. 7. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
A családomba volt bántalmazás lelki és fizikális is, rengeteget veszekedtek a szüleim, már szerencsére nem de a lelki még néha elő jön még ha annyira nem is úgy mint gyerekként. Anyám mindig másnak hitt sose nekem, és még hibáztatott is egy egy dologért, de volt mikor normális volt de amit ő látott a dolgokba mindig ahhoz tartotta magát azon a véleményen volt úgy értem. Szerintetek ez is oka lehet?
2023. jún. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!