Lelki baj is lehet ha nem szeretem a zenét vagyis pontosan az?
Régen imádtam így 25 éves koromig bele tudtam élni magam..adott egy hangulatot bármi féle tudatmódosító nélkül is (most már azzal sem nagyon)
Néha el kezdem hallgatni a zenét ami mondjuk tényleg jó vagy régen is nagyon tetszett és kb 15 percig bírom..egyszerűen unom és nem hoz ki belőlem semmi érzést..tényleg nagyon szét kell csúszni hogy átéljem a dolgot.
De arra gondoltam hogy ez nem valami normális dolog..minden ember szeretni a zenét de mostanában kb tényleg szinte semmit nem hallgatok még vezetés közben sem 32f
Lehet az is, de persze nem feltétlenül. Az is lehet, hogy egyszerűen csak változik az ízlésed, és nem a megfelelő zenét hallgatod. (én 12 éves koromig azt hittem, hogy nem szeretek zenét hallgatni) pedig azóta kiderült, hogy egyenesen zene rajongó vagyok, csak rossz műfajjal próbálkoztam. Ami akkoriban ment a rádióban vagy amit a környezetem hallgatott hidegen hagyott.
Elsősorban azt ajánlom, hogy nézz szét és hallgass bele mindenféle zenébe, és fedezz fel új műfajokat, komolyzenétől kezdve a metálig mindent.
Miért várod ugyanazt az érzést évekkel később? Megértem, hogy a korábbi jó érzéseket keresed, de változtál ezalatt, mondjuk kamaszból felnőtt férfivé.
De amúgy ez egy abszolút jó felismerés ahhoz, hogy ismét közel kerülj saját magadhoz, megismerd a felnőtt személyiségedet.
Milyen zenét hallgattál, hallgatsz most?
Először is jó zenéket kell hallgatni és természetesen az is fontos, hogy a lehető legjobb audiorendszeren hallgasd azokat. Plusz a környezet is legyen ideális ehhez az időtöltéshez. (Pl vezetés közben megoszlik a figyelem, nem lehet úgy odakoncentrálni, mint mikor csak a zenére figyelsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!