Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktátok rágni a Szátok...

Szoktátok rágni a Szátok szélét? Ha igen hogyan lehet róla leszokni? 25 F

Figyelt kérdés
dec. 12. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kell pisilnem, akkor szoktam. Nem gondolkodtam azon, hogy leszokjam, nem gondoltam, hogy ez gond.
dec. 13. 00:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Régen szokásom volt, mára viszont visszább vettem belőle. Önuralommal, önkontrollal, illetve egyszer annyira szét is sebesedett, hogy akkor már szégyelltem is. Az gyakran eszembe is jut, valahányszor harapdálni kezdeném.
dec. 13. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
A szájrágás kényszercselekvés, amely segíthet enyhíteni a stresszt és a szorongást. A kisebesedett száj viszont egyenes út a fertőzések előtt, könnyen bejuthatnak rajta a kórokozó baktériumok és vírusok. Próbálj átszokni a rágózásra, ugyanazt a hatást lehet elérni rágógumival, ugyanúgy stresszcsökkentő és szorongáscsökkentő hatású és még a szád sem lesz sebes tőle. Egy idő után "hozzászokik az agyad", hogy a szád helyett a rágót rágod. A másik megoldás az lehet, ha valami nagyon keserű anyagot kensz az ajkaidra (olyat, ami a szervezetedbe jutva nem káros, de nagyon kellemetlen az íze), egészen addig, amíg meg nem szokod, hogy nem jó érzés a szád szélét rágni. Gyógyszertárban lehet, hogy tudnak adni valamit rá, ami nem káros, de cserébe nagyon rossz ízű.
dec. 13. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!