Szoktátok rágni a Szátok szélét? Ha igen hogyan lehet róla leszokni? 25 F
Figyelt kérdés
dec. 12. 23:07
1/3 anonim válasza:
Ha nagyon kell pisilnem, akkor szoktam. Nem gondolkodtam azon, hogy leszokjam, nem gondoltam, hogy ez gond.
2/3 anonim válasza:
Régen szokásom volt, mára viszont visszább vettem belőle. Önuralommal, önkontrollal, illetve egyszer annyira szét is sebesedett, hogy akkor már szégyelltem is. Az gyakran eszembe is jut, valahányszor harapdálni kezdeném.
3/3 anonim válasza:
A szájrágás kényszercselekvés, amely segíthet enyhíteni a stresszt és a szorongást. A kisebesedett száj viszont egyenes út a fertőzések előtt, könnyen bejuthatnak rajta a kórokozó baktériumok és vírusok. Próbálj átszokni a rágózásra, ugyanazt a hatást lehet elérni rágógumival, ugyanúgy stresszcsökkentő és szorongáscsökkentő hatású és még a szád sem lesz sebes tőle. Egy idő után "hozzászokik az agyad", hogy a szád helyett a rágót rágod. A másik megoldás az lehet, ha valami nagyon keserű anyagot kensz az ajkaidra (olyat, ami a szervezetedbe jutva nem káros, de nagyon kellemetlen az íze), egészen addig, amíg meg nem szokod, hogy nem jó érzés a szád szélét rágni. Gyógyszertárban lehet, hogy tudnak adni valamit rá, ami nem káros, de cserébe nagyon rossz ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!