Sportszerűen futok, mindig is vékonyalkatú voltam. Mennyire taszító egy vékony férfi a nők számára? Még úgy is, hogy tudják, hogy nem amiatt vékony az illető mert nem sportol semmit, hanem azért mert pl mint az én esetemben fut?
Soha nem volt taszító nekem semmilyen férfi a testalkata miatt, mindegy hogy vékony, vagy túlsúlyos. Taszító a viselkedése miatt volt mindigis.
dec. 12. 20:54
2/12 anonim válasza:
Nem egy vékony pasim volt, de ők azért mert dolgoznak nem esznek vagy hiába esznek.
Mivel én is vékony vagyok így sokszor érzem azt velük mintha magamat látnám bennük egyfajta plusz kötődést vált ki belőlem az, ha vki olyan mint én, olyan összetartozás érzést hogy a "másik felem", vagy ugyanaz pasiban mint én nőben.
Ettől független 190 magas 100 kilos pasimba is halálos szerelmes voltam. Vele mondjuk másban vagyok közös. Mindkettőnknek gyökér szülei voltak es mindketten ugyanazokat a sérüléseket visszük egy életen át.
De ugyanez a szeme is. Ha pl valakinek ugyanolyan a szeme mint nekem az is olyan szívmelengetőbb mint nekem. Mintha valóban hozzámtartozó lenne.
Dehát becsapósak ezek a dolgok. Mert simán ott is hagynak mint a sicc. A pasik kötődése más.
dec. 12. 20:55
3/12 anonim válasza:
Semennyire nem taszító
dec. 12. 21:04
4/12 anonim válasza:
Férfiatlan.
dec. 12. 21:31
5/12 Metionin válasza:
Semennyire, nekem tetszenek.
dec. 12. 21:53
6/12 anonim válasza:
én 186 magas vagyok..18 évesen 48kiló voltam😆 hát mondanom se kell hogy többször is kaptam negatív vissza jelzéseket😆 most 80kiló vagyok..de még mindig vékonynak làtom magam,viszont a negatív vissza jelzések megszüntek,szerintem ha nemvagy kiemelkedően kákabelü akkor nemkell emiatt aggódnod:D a lányok imádnak mindent ami vekony és farka van 😂
dec. 12. 21:59
7/12 anonim válasza:
Imádom a vékony férfiakat.
dec. 12. 22:24
8/12 anonim válasza:
Hol ismerkedtek, lányok? 😏
dec. 13. 00:32
9/12 anonim válasza:
Annyira, hogy valakinek pont ez jön be, általában a husibbaknak (is).
dec. 13. 02:50
10/12 anonim válasza:
Nem taszító, de nekem az erősebb férfias alkat jön be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!