Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak, akiknek idegesít...

Miért vannak, akiknek idegesítőek a "tökéletes" életet élő emberek?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy vannak, akiket nagyon zavar, ha az ember személyesen vagy fb-on jónak, és boldognak, sikeresnek mutatja be az életét.

(Igen, tudom, olyanok is vannak, akiket meg nem zavar.)

Oké, egyszer az irigység.

Másodszor, mert az ember tudhatja, hogy nincs tökéletes élet, ezért biztosra gondolja, hogy van valami a háttérben, elsumákolva...

Harmadszor nem lehet, hogy arra éreznek rá, hogy a másik van ráfeszülve arra, hogy "tökéletes" élete legyen, azért reklámozza úgy, ahol minden is jó, és mindenki is boldog stb. És amíg ő maga azon feszül, hogy tökéletes-e az élete vagy nem, addig a kívülállók azt látják, hogy megfogta az isten lábát, az élet elkényeztette, de neki még tökéletesebb kell?

Nekem ilyenek jutottak eszembe...

Milyen okai lehetnek még? Mik a tippek?

dec. 12. 19:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert unalmasak. Mindenki ugyanazt a fajta képet akarja mutatni magáról kb, és így egy idő után nagyon meg lehet unni. Nem az hogy idegesítőek, csak nem érdemesek arra hogy nézegessék őket, nincs semmi hozzáadott érték, és ezért sokan megoldják hogy ne hozza fel őket sehol az oldal, olyanok mint a spam.
febr. 4. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!