Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak komolyan büdibbek...

Férfiak komolyan büdibbek vagy ez csak egy sztereotípia?

Figyelt kérdés
Nők is ugyanolyan büdik tidnak lenni mondjuk edzés után meg hasonlók csak elfedi a sok illatszer?

dec. 12. 07:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
20-as egész másfajta "illata" van némelyiküknek
dec. 12. 15:08
 22/31 anonim ***** válasza:
dec. 12. 15:22
 23/31 anonim ***** válasza:
79%
Inkább az az igénytelen, aki sok férfival összefekszik.
dec. 12. 16:14
 24/31 anonim ***** válasza:
68%
Ott a pont 23-as!
dec. 12. 16:28
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Nők is rohadt büdösek tudnak lenni (forrás: nő vagyok).

Viszont az a tapasztalat, hogy a férfiak kevésbé érzékenyek a hidegre, a melegre viszont nagyon. Vannak munkatársak, haverok, akik már 20-25 fokban elkezdenek izzadni (én ekkor kezdek el átmelegedni, és talán már nem jéghideg a kezem). Szóval igen, nyáron, 30+ fokban jobban izzadnak, és emiatt büdösebbek lehetnek. De van fázós férfi is, akire ez nem igaz, meg azért nőként az edzőterem női öltözőjében se rózsaillatúak a lányok, legalább is edzés után, zuhanyzás előtt biztosan nem. Illetve én se vagyok az, egyik hobbim a túrázás, nyáron volt, hogy inkább a biciklitárolóban álltam a vonaton hazafelé, mert olyan bukém volt, hogy én rosszul voltam magamtól.

dec. 12. 23:35
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Keletiből egyszer régen utaztam külföldre fülkès kocsiban ,3 férfi egy nő, mind idegenek voltunk egymásnak és a nő levette a cipőjét és olyan büdös volt a lába,hogy rögtön visszavette.

Kiment Wc-re és jót röhögtünk ,hogy még jó,hogy visszavette és nem kellett szólni neki😁

dec. 12. 23:46
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat sportolok, több helyen, és a női öltözőkben sohasincs olyan szag, közel sem, mint amilyen egy átlagosan izzadó férfinak van. Van olyan, hogy egy nő is büdös, de sokkal ritkábban fordul elő. A lábszag is kevesebb nőre jellemző, mint férfira. És ez nem a pacsulikon múlik. A legtöbb nő nem használ parfümöket, csak golyós dezodort és ennyi.
dec. 13. 07:36
 28/31 Szolovjov ***** válasza:
100%
#10 Férfi bem borotválja csak az arcát. A többi buz*s.
dec. 13. 09:01
 29/31 anonim ***** válasza:
74%

Nyáron bicizés után én is elég büdi tudok lenni lány létemre is

Utána persze letusolok de addig is rossz hogy érzem magamon a büdöset

dec. 15. 17:44
 30/31 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként találkoztam olyannal is amikor a kis cuki 38-as női láb tök büdös volt 🥴

Ez is lehet téma lányok

dec. 15. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!