Férfiak komolyan büdibbek vagy ez csak egy sztereotípia?
Én 28 éves vagyok, szóval már baromira nem kislány, sok férfival
voltam együtt és csak egyetlen egy volt, akinek szőrös volt ott lent, szóltam is neki, hogy haver nem a 70-es években élünk, borotváld már le. El is fogadta a dolgot. 40 alatti férfival még nem találkoztam, akinek ne lett volna alap, hogy borotválja. Igényesség, tudod.
Ne haragudjunk, pontosan miért is igénytelen az, aki egy természetes védőszerepet betöltő szőrzetet nem kopaszít le? Nőként kérdezem.
Ki vagy te, hogy igénytelennek merj titulálni számodra ismeretlen embereket?
Mielőtt jönne a szokásos személyeskedés, igen, szőrös odalent, a páromnak még a hónalja is (nem ugató kutya, ez igaz mondjuk), ettől még tiszta és ápolt. Ennyike. Ja és még fiatalok is vagyunk, veled egyidősek, nem 50 évesek.
Ehhez képest voltam jópár nővel, akik nem borotválták magukat, most elkezdhetnék sz.r módon szirénázni én is, hogy olyan szaga volt némelyiknek, mint egy nyugdíjazott menyétnek.
Mégsem igénytelenezem le őket, mert szerintem meg a csupasz a gusztustalanabb.
Szappannal meg lehet mosni bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!