Lehet azzal kezdeni valamit ha egy nagy gyerek vagyok ?
Nem érdekelnek azok a dolgok amik a korombelielnél teljesen alap dolog. Ilyen például a gyerekvállalás is.
Nem akarok, a szabadidőmben inkább csinálok bármi mást. Videójáték, motorozás, túrázás, utazgatás. Ezekhez nincs szükségem egy plusz felelősségre amit egy gyerek jelenteni.
Párom is van, gyereket ő sem akar szerencsére de ez a legtöbb ember számara fura.
Miért baj az ha én inkább arra koncentrálnek, hogy minél többet éljek az életem alatt ?
35 vagyok, van stabil munkám is.
Nem a gyerekvállalás miatt. Hanem mert szinte csak a szórakozás érdekel.
Bemegyek dolgozni letolom a 8 órát utánna teljesen hidegen hagy az egész. A többi munkatárs, meg meseli, hogy most ezt kell csinálni meg nincs ideje semmire.
Van párod, van munkád, hogy vagy akkor egy nagy gyerek? Gyerekeknek egyis sincs.
Legfeljebb borzasztóan éretlen vagy, hogy megtaláltad, ahogyan élni akarod az életed, mégis másoknak akarsz megfelelni.
Aztán egyik nap balesetben meghalnak és 3 nap múlva új ember ül az irodájukban és megy tovább a cég mintha mise történt volna.
Nem lehet megmondani a tutit. Minden embernek más a fontos, nincs ezzel baj. De ha átlagos vagy akkor nem karriered hanem munkáid lesznek. Nem életműved hanem megélhetésed lesz. A legtöbb ember így van ezzel. Nyílván oka van annak miért nem érdekel a munkád. Ha annyira érdekes lenne, akkor érdekelne.
Én azt mondom csináld mg tisztességesen. Te is tisztességes munkát vársz ha fizetsz valamiért. Viszont onnantól kezdve nem kell rágörcsölni. Akkor se ha a kollégák ebbe menekülnek. Nem kell beállni a sorba.
Ezt se értem, mi köze a gyerek-léthez. Én is priorizálom a szabadidőt, ha tehetem. Meg én se akarok gyereket. Ettől még abszolút felnőttnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!