Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet azzal kezdeni valamit...

Lehet azzal kezdeni valamit ha egy nagy gyerek vagyok ?

Figyelt kérdés

Nem érdekelnek azok a dolgok amik a korombelielnél teljesen alap dolog. Ilyen például a gyerekvállalás is.

Nem akarok, a szabadidőmben inkább csinálok bármi mást. Videójáték, motorozás, túrázás, utazgatás. Ezekhez nincs szükségem egy plusz felelősségre amit egy gyerek jelenteni.

Párom is van, gyereket ő sem akar szerencsére de ez a legtöbb ember számara fura.

Miért baj az ha én inkább arra koncentrálnek, hogy minél többet éljek az életem alatt ?

35 vagyok, van stabil munkám is.

dec. 11. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Miért lennél “nagy gyerek” attól, hogy nem akarsz gyereket vállalni? :D
dec. 11. 14:57
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem a gyerekvállalás miatt. Hanem mert szinte csak a szórakozás érdekel.

Bemegyek dolgozni letolom a 8 órát utánna teljesen hidegen hagy az egész. A többi munkatárs, meg meseli, hogy most ezt kell csinálni meg nincs ideje semmire.

dec. 11. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Van párod, van munkád, hogy vagy akkor egy nagy gyerek? Gyerekeknek egyis sincs.

Legfeljebb borzasztóan éretlen vagy, hogy megtaláltad, ahogyan élni akarod az életed, mégis másoknak akarsz megfelelni.

dec. 11. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
26%

Aztán egyik nap balesetben meghalnak és 3 nap múlva új ember ül az irodájukban és megy tovább a cég mintha mise történt volna.

Nem lehet megmondani a tutit. Minden embernek más a fontos, nincs ezzel baj. De ha átlagos vagy akkor nem karriered hanem munkáid lesznek. Nem életműved hanem megélhetésed lesz. A legtöbb ember így van ezzel. Nyílván oka van annak miért nem érdekel a munkád. Ha annyira érdekes lenne, akkor érdekelne.

Én azt mondom csináld mg tisztességesen. Te is tisztességes munkát vársz ha fizetsz valamiért. Viszont onnantól kezdve nem kell rágörcsölni. Akkor se ha a kollégák ebbe menekülnek. Nem kell beállni a sorba.

dec. 11. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt se értem, mi köze a gyerek-léthez. Én is priorizálom a szabadidőt, ha tehetem. Meg én se akarok gyereket. Ettől még abszolút felnőttnek érzem magam.

dec. 11. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Élvezd az életet, úgy ahogy neked jó. Van aki sosem nő fel, de ezzel semmi baj nincs. Úgy vagy jól ahogy vagy.
dec. 11. 15:50
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Semmi baj sincs ezzel.
dec. 11. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Nincs ezzel baj, nőként ugyanígy élek.
dec. 11. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem érzem magam felnőttnek 30 évesen. Semmi olyanhoz nincs kedvem amihez egy felnőttnek kéne. Barkácsolás gyerekvállalá stb…. Engem már nem is érdekel így élek, nem is akarok gyereket. Minek.
dec. 11. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Legfeljebb irigykednek rád, akik a társadalmi nyomás miatt csinálták. Bírom, amikor felsorolják milyen sz@r minden, házasságuk romokban, nem alszanak, pénz sincs, szabadidő sincs, de olyan csodálatos, hogy gyerekük van... Hát felőlem éljenek úgy, nekem semmi csodálatos nincs benne, ennél ezerszer csodálatosabbnak tartom az én életem. Pedig nem vagyok gazdag és nincs egyelőre karrierem se, de mindennap azt csinálhatom, amit szeretnék.
dec. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!