Nagyon rossz életem van, főleg a gondolataim miatt. Hogy tudnék változtatni?
Elrontottam elég sok mindent korábban. Például a karrieremet nem alapoztam meg. Rosszul sikerült érettségi, egyetemre nem mentem, mondjuk ha most mennék is max olyat tudnék tanulni, amivel nem lesz jobb fizetésem, sajnos nincs műszaki meg IT-s beállítottságom. Így most 300 ezret keresek és ennek is örülnöm kell, hogy nem kevesebb. Butának érzem magam, mert a mai napig megkapom emberektől, hogy nagyon gáz, hogy nincs diplomám. Már túl idős vagyok ezen változtatni, mert azok kapnak a szakmájukban munkát, akik diákként gyakornokoskodtak. Nő vagyok, ez már eleve sok helyen kizáró ok, ha elmúltam max 22, mert akkor biztos mindjárt szülni fogok.
A családommal rossz a kapcsolatom, ebben ők is hibásak de én is, főleg tiniként voltam nagyon borzalmas és most hiába próbálkozom, nem tudok már velük kialakítani egy bizalmas jó kapcsolatot. Csak felszíneset. Párom családját meg kifejezetten nem szeretem. Egyiküket igen, de tágabb a család.
Párkapcsolatom van és ez jó de nem tudom szerintem nagyon értékelni. Ez önbizalom hiányból fakad. Amikor jó minden akkor a kapcsolatom is, amikor éppen valami bajom van magammal akkor vele is, vagyis akkor valahogy nem hiszem el, hogy megérdemlem őt és mintha el akarnám taszítani magamtól.
Barátaim sincsenek, egy van, a többi meg inkább csak papíron, fél - 1 napokig nem írnak vissza, három havonta érnek rá talizni stb.
De a legrosszabb tényleg az hogy magamat utálom nagyon és szinte mindennap bekerülök egy gondolat spirálba és már nehezen bírom.
Fél évig jártam pszichológushoz de csak rosszabb lett a helyzet.
Nem teljesen értem, hogy mi zavar.
Tanulni bármikor lehet, estin vagy levelezőn. Én 33n vagyok és minden évben kitalálok valami új tanfolyamot.
Az olyan emberi kapcsolatokat, amik nem szolgálnak, el kell engedni vagy minimumra venni.
A múlton nem tudsz változtatni, én is sokat elrontottam, de a jövőt még lehet alakítani.
Magadat kéne helyretenned, mert így még azt az egyetlen embert is eltaszítod magadtól, akivel állítólag néha jó. A családját senki nem válogathatja meg sajnos és ha fiatalon nem sikerült normális, mély baráti kört kialakítani, akkor jellemzően csak ilyen felszínes meg tematikus kapcsolatok maradnak. Utóbbit még akár élvezni is lehet, ha nem lát bele többet az ember annál, hogy elmegy ide-oda.
Diploma nem feltétlenül kell, mihez értesz, mi érdekel?
Jártál pszichológushoz de csak rosszabb lett!
Persze hogy az lett, hiszen nem érdeke a gyógyulásod. Különben nem lesz munkája. Nem mintha tudnának segíteni, nem értenek ezek hozzá.
A problémáit az embernek mindig magának kell megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!