Egy jó ember vagyok,akinek rossz gondolatai vannak, vagy rossz ember vagyok,akiben van egy szikrányi jóság?
Ez még semmi, én csak úgy tudok elaludni esténként, ha arra gondolok, hogyan ölök embereket és hova rejteném el a hullájukat.
Ezek csak gondolatok, ne izguld túl. Mindenki fantáziál dolgokról, de addig nincs gond, míg nem érzel késztetést arra, hogy a valóságban is megtedd.
Az első veszett nagy butaságokat ír.
Átfordítom a dolgot: "rettentően fáj a fogam, főleg elalvás előtt esténként, mit csináljak? Semmit, nekem is így van, törődj bele".
A tudatunk, az elménk éppen ugyanolyan fontos mint bármely fizikai szervünk.
Ugyanúgy szakember segítségét kell kérned ha problémád van vele. Sokan rögtön rávágják, hogy "nem vagyok bolond, nem kell nekem dilidoki", de ez nem is erről szól. Nem csak a szuvas, kirohadt fogú emberek járnak fogorvoshoz.
A tudatunk bonyolult dolog, általában még a sajátunkat sem tudjuk kiismerni segítség nélkül, egy jó pszichológus pedig összekapcsolja a dolgokat amiket megtud rólad és rávilágít dolgokra amiket nem vettél észre.
Én 10 évig tagadtam, hogy "leszarom, hogy apám lelépett, megvagyok nélkül" aztán most 5 alkalom után kibukott, hogy mennyi szart okoz ez az életemben. :) Sok sikert+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!