Hogyan lehetek jó ember?
Gyakran vesztem el a hidegvéremet, oda tudok szúrni az embereknek ahol a legjobban fáj (nem szó szerint), és bűntudatot érzek és ostorozom magamat érte, hogy miért csinálom ezt. Rosszul érzem magam saját magam miatt. Ha ezeket megtudnám szűntetni az egy nagy előre lépés lenne. Valami ötlet?
19 F
#2/2
Félreérted. Én nem másokon vezetem le a haragomat, hanem ha valaki felidegesít, akkor néha durvát mondok
#1/3
Köszi szépen! ✌
Úgy hogy amikor realizálod magadban, hogy xy-nak mivel tudnál leginkább a lelkébe taposni, ezt mégsem teszed meg. Hozzáteszem, hogy ez már egy magasabb szint, ha az ember tudja, hogy kinek mivel tud leginkább odaszúrni, úgymondez már a manipuláció magasabb szintje (amit a magad javára is tudnál fodítani).
A másik oldalról viszont ha nem teszed meg, hová tesze azt a dühöt/haragot, ami benned marad ha nem bántod vele a másikat (feltételezve, hogy nem ok nélkül szúrsz oda embereknek, hanem reakcióként).
A megbocsátás szép dolog de ez nem mindenkinek megy olyan könnyen, az emberi természetben mélyen dekódolva van a bosszú iránti vágy. Viszont ha lelkiismeret furdalásod van és "jobb ember" szeretnél lenni ezt muszáj lesz tudatosan kontrollálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!