Ez mennyire normális? Mi az oka?
Figyelt kérdés
Chilfree vagyok. Nem akartunk gyereket soha. Terhes lettem. Nem volt kérdés, hogy elvetetjük. Már mikor meggyilkoltam a gyógyszerrel, azonnal sírtam. Miután kijött egészben, nyilván megkönnyebbültem, de utána másnap és azóta folyton sírok, mintha egy kiskutya elvesztette volna a kölykét. Helyesen döntöttem nagyon sok ok miattt. A szívemből mégis hiányzik egy darab azt érzem. Mintha mellette lettem volna teljes egész ember. Férjem is szenved, mert kb. Csak sírni tudok. Soha nem alartunk gyereket, de most hogy elvesztettem, és marhára nem számít már az a sok cél, amit kitűztem. Már azt se tudja az ember, hogy mit akar. Terhesnek viszont rossz volt lenni. Nem tudom megérteni, hogy ez mégis mi.dec. 8. 12:24
1/7 anonim válasza:
Vagy a hormonok ami a terhesség beindulásnál benned felszabadult, vagy kicsit előjöttek az anyai ösztöneid.
2/7 anonim válasza:
Teljesen normális hogy az embert megviseli egy magzat elvesztése. A racionális döntések mellett van helye érzelmeknek, nem fognak eltűnni, csak mert te a gyermektelenség mellett elhatároztad magad. Kívánok neked mielőbbi jobbulást, a pároddal majd átvészelitek ezt. Senki sem azért gyermektelen mert ne tudna kötődni a gyermekéhez vagy ez esetben egy magzathoz, aki meg gyermekes, az sem feltétlenül kívánja az összes szükséges velejáróját. Ez mindig nehéz döntés.
3/7 anonim válasza:
“ Már mikor meggyilkoltam a gyógyszerrel, azonnal sírtam. Miután kijött egészben, nyilván megkönnyebbültem,”
Jézusom úgy fogalmazol, mint valami lelketlen pszichopata, mintha valami csótányt nyírtál volna ki, nem egy magzatot. Orvos látott már?
Ilyen reakció mellett csodálom, hogy képes vagy sírni és érzelmeket kifejezni (ami nyilván természetes reakció érző emberi lényektől), mert komolyan úgy jössz le az írásmódod alapján, mintha egy farönk érzelmi szintjén állnál.
4/7 anonim válasza:
Ez nem gyilkosság, és nem is kell így hivatkozni rá. Az abortusz tabletta baromi sok hormont tartalmaz, amiatt vagy kikészülve érzelmileg.
Majd elmúlik.
5/7 anonim válasza:
Hány hetes voltál, és kb. hány centi volt?
6/7 A kérdező kommentje:
9 hetes voltam.
dec. 8. 18:09
7/7 anonim válasza:
Védekezés mellett is megtörtént? Jó módszerrel védekeztetek, csak hiba csúszott be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!