Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyen emberről vélemény?

Ilyen emberről vélemény?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek mondtam, hogy egy másik ismerősöm hajléktalan lett és nagyon kivan készülve, van olyan, hogy elsírja magát. Erre az az ismerősöm azt mondta akinek ezt meséltem, hogy röhögne ha előtte sírná el magát. Mi az ilyen emberről a véleményetek? Ez normális reakció tőle?
dec. 7. 22:33
 1/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
87%
Szimplán paraszt.
dec. 7. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Azért nagyon nem mindegy hogy lett hajléktalan valaki hogyha elitta a pénzét, elszívta vagy eljátszotta akkor én is kiröhögném.
dec. 7. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Pszichopata
dec. 7. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Degenerált és kész
dec. 8. 01:14
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Igen, kérdés hogy lett hajléktalan.
dec. 8. 05:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján érzéketlennek tűnik, de ha más, negatívabb tartalmú információkat is meséltél neki a hajléktalan ismerősödről, az nyilván árnyalhatja azért a képet.
dec. 8. 06:27
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Ha csak ennyit mondtál ismerősödnek, mint amit itt leírtál, akkor az alapján az ismerősöd érzéketlen, tapintatlan és érzelmileg éretlen, nincs benne valami sok empátia sem.
dec. 8. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezen kiakadni, egyszerűen csak magyar. Emlékezz vissza:

2006-tól kezdte el a magyar társadalom a másik semmibe vevését. Emlékezz vissza: onnantól kezdett el olyanokat pofázni a nép, hogy: "Mennyé dóóógozni!", meg a segélyezéseken is kiakadt 1000-el, a vizitdíjról nem is beszélve.

Tehát szimplán ilyen lett a nép...

dec. 8. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!