Hosszabb ideje erősen túlsúlyos nők,bántanak benneteket a beszólások, gúnyolódások, vagy már lepereg rólatok?
Figyelt kérdés
Amikor a kövér nőkről írok ki kérdést folyamatosan disznózzák, bálnázzák a túlsúlyos nőket.Engem férfiként zavar ez.Erősen túlsúlyos exemet is sokszor bántották a súlya miatt.#gúnyolódások
dec. 6. 17:47
11/16 anonim válasza:
Nem is várom el tőled, hogy bármit megértsél, kérdező, amúgy a 8 asra reagáltam. Látom pontozol le rendesen (ja tudom nem te) mert nem ezek a válaszokat akartad hallani, hanem azt, hogy aki köver az fogyjon le
12/16 A kérdező kommentje:
Tévedsz!Senkit nem pontoztam le.Soha nem szoktam lepontozni azt,aki nem ért velem egyet,csak azt,aki primitíven válaszol.Amúgy én szeretem a kövér nőket és zavar,ha gúnyolják, bántják őket.Ezért írtam ki a kérdést.
dec. 7. 07:52
13/16 anonim válasza:
De ha egy kövér férfira azt mondják hogy ronda vagy selejt gondolom téged se zavar kérdező meg úgy senkit se.
14/16 anonim válasza:
Én jelenleg nem vagyok az (enyhén túlsúlyos vagyok - eü. okokból fogytam, nem azért, mert undorítana a túlsúly esztétikailag), de viszonylag sokáig az voltam. Olyan 20-21 éves koromig zavartak ezek a beszólások, utána már úgy voltam vele, hogy aki egy vadidegennek ilyen undorító dolgokat beszól, annak a véleményére nem kell adni.
15/16 anonim válasza:
#9: Tégen nem a túlsúlyod miatt kerülnek el a pasik, hanem a stílusod miatt.
16/16 anonim válasza:
Nem is akarom vonzani őket es egyáltalán nem kerülnek
Persze, hogy nem fogod fel amit mondok, a te szűkeszű világodban mindenki ismerkedni akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!