Hosszabb ideje erősen túlsúlyos nők,bántanak benneteket a beszólások, gúnyolódások, vagy már lepereg rólatok?
Fiatalon rettenetesen megviselt volna, ma már, 48 évesen nem érdekel. Mivelhogy már a pasik sem, csak az a célom, hogy meglegyen a megélhetésem és el tudjam tartani magam es a lassan nagykorú lányom.
Már nem akarok tetszeni es ezért hízom, ha valahol fájna, hogy mit gondolnak, akkor fogynák. De sajnos nem érdekel már hogy tetszeme vagy nem.
1-es:bocs,de miért jogos,ha egy nőt ledisznóznak.Akkor sem az, ha azért hízott meg,mert sokat eszik,pláne ha betegség miatt kövér.
2-es:sok férfinak tetszenek az extra molett nők, pl. nekem is.
Ennek örülök, de irreleváns számomra.
De mindenestre en azt nem értem, hogy aki a kövér nőket utálja es alázza, milyen frusztráció vezethet ide, impotens es ra lehet fogni a kövér nőkre?
Vagy éhezik es utálja a kövéreket emiatt?
Vagy csak szimplán nőgyülölő meleg, aki heterónak adja ki magát de mindenféle hibát talál a nőkbe….
Szerintem beteg elme, aki a kövér nőkkel foglalkozik es azokat alázza.
Valami nincs rendben vele, olyan mint a skinheadek voltak, mindig lesz egy csoport, akit utálni fognak.
Ki a francot érdekel ne haragudj, hogy a férfiaknak mi tetszene? Pont leszarom már megbocsáss! Ezért nem tudok aludni. Alig várom hogy lefogyjak, hogy végre a sok idióta közül magamra húzzak egyet, aztán írkáljam ide a kérdéseket, hogy miert csal hazudik es árt nekem habár korgó béllel fekszem le mindennap es mar összeszáradtam, hogy engem válasszon az 5 másik ánuszbabaszott szeretője közül, ja mert hiába fogytam le, nem lehet végbélberakni, újabb mínusz pont, pedig vazelinnel es kisebb önbecsüléssel kiválóan menne es talán elérhetném, hogy nálam lakva készüljön a szeretőihez!
Meg hallgathatnám a kritikát hogy épp amit csinálok nem kóser mert mást kéne csináljak, maskepp kéne gondolkozzak, lehetőleg a világot a partnerem szemével lássam, az én valóságomról mondjak le, az hülyeség, aszaljam le magam, es álljak kecskébe, nézzem a hulye tankó fejét, hogy vajon ma mire vágyna.
Igen, nagy dolgoktól esem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!