Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert kezdenek utánozni az...

Miert kezdenek utánozni az emberek ha pl csatot hordok vagy a körmöm rágom meg ezek?

Figyelt kérdés

Pl ha meloban elkezdek csatot vagy feltűnő lakkot vagy gyűrűt hordani, szép lassan elkezdi a csopvez is a pénztáros is, ma már lakkokat is csereberélunk meg ilyenek.(és mégcsak nem is korosztályom)

Amikor kitaláltam hogy csatolom a hajam, erre más is elkezdi.

Aztan miota szolt már a jogász is miert van a szamban a kezem,(rágom a körmöm vagy vmi) vettem észre, hogy mások igy ugy kezdenek velem beszélni ill engem meghallgatni hogy a szájában a keze.

Aztan ha kitalálom hogy pl a b.zi nagy szekrényem kirakom az erkélyre másnap kirakja a szomszed is. Mikor 1 honap mulva beszedtem a lakásba, másnap berakta a szomszed is.

Vagy kitaláltam hogy veszek napernyőt erre ő is rohant az üzletbe napernyőt venni, mikozben neki soha azelőtt se volt napernyöje az erkélyen.

Vagy ha állig beöltözve megyek ügyintézni, összehuzott kabátban le se veszem, az ügyintézők elkezdik a kigombolt kardigánjaikat összefogni magukon.

Vagy ha szőkéről átfestettem barnás szőkére a hajam, erre másik kollega is elkezdte barnítani, hamvasítani aki éveken át volt platina.

Vagy van egy szexi felsőm, nyilván csak az fog kelleni a bnőmnek is kölcsönkéri vissza se hozza. Aztán inkább elcseréli velem a cuccaim.

Vagy pl vettem otthon géllakozáshoz dolgokat erre bnőm is masnap rohant a boltba és beruházott otthoni géllakkozásra.

(Tipik szürke átlagnő vagyok amugy.)

De annyira zavar hogy nem lehetek önmagam egyediségében, mert egybol 100 masik ugyanolyan "gyártódik" le.

Miért nem tudnak önmaguk maradni az emberek? Minek másolnak?

dec. 6. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valamit átvesznek tőled, még nem lesznek olyanok, mint te. Te te vagy önmagad egyediségedbe. Szerintem feleslegesen hergeled magad ezen.

Nálunk általánosban volt utoljára gond, hogyha valakinek megtetszett ugyanaz, mint a másiknak és ő is olyat akart.

Inkább örülj annak, hogy tetszik a többi nőnek, amit csinálsz/teszel magaddal, mert ezek szerint jól csinálod. Ugyanolyanok úgyse lesznek sose, mint te.

dec. 6. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Sztem keress fel egy pszichológust...
dec. 6. 16:58
 3/9 anonim válasza:
55%
Kizárt, hogy ilyen gyakran utánozzanak téged mindenben, inkább túlzottan paranoiás vagy (nem bántásból) és keresd, hogy ki utánoz téged rögeszmésen...ezt kezelni kell.
dec. 6. 17:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Nyultan vállalják is. Megdicserik a körömlakkom aztan elkérik a lakkot. Olyanok akik világeletükben addig rizsaszinnel sestették (ezt a styl a melohelyen a rozsaszin a bordó meg piros stb)én meg bementem csakazert is kék meg zöld, néha fekete vagy fehér körömlakkal mert sz.rok bele az "etikettbe", vagy ízlésbe is.(nem ügyfelezünk)

Na azota el van kérve a kék zöld lakkom is. Hogy milyen jó.

A többi is ugyanez.

Amugy van pszichologus ismerősöm, az meg megkerdezett arról hogy idezhet e tőlem a könyvébe, és pár gondolatsoromat bele is tette.

dec. 6. 17:57
 5/9 A kérdező kommentje:
*nyíltan vállalják
dec. 6. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Imádom amikor a kérdező megválaszolja magának a dolgokat, csak nem veszi észre. 😄
dec. 6. 18:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Azaz?

Ha bemegyek hupilila vagy borzalom koromlakkal másnak miért kell az?

Vagy ha akár kihánynék az erkélyen, akkor más is miért kezdi?

Olyan irritálo.

dec. 6. 18:09
 8/9 A kérdező kommentje:
És ezen felül vmi utolsó kis szürke pontocska vagyok. Megcsak nem is egy instamaca millio követővel meg majommal.
dec. 6. 18:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Azt válaszoltam meg 6., hogy nem paranoia. Mivel fel is vállalják! Meg az én cuccom kérik el is!

Stb.

dec. 6. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!