Mit tegyek, ha egy unalmas, jelentéktelen senki vagyok, unalmas élettel?
Figyelt kérdés
Már társaságba se szívesen megyek, mert egyszerűen a hogy vagy kérdésre nem tudok mit felelni. Semmi izgalmas, érdekes nincs bennem, sikereim sincsenek.. Közröhej és szánalom tárgya vagyok. Ha hosszan beszélgetnék valakivel kiderülne, hogy tök üres vagyok...dec. 6. 02:21
1/11 A kérdező kommentje:
Pedig vágynék szeretetre, de egyre inkább azt érzem, hogy nem tudok mit adni másoknak, a semmiből hogy adjak bármit is?
dec. 6. 02:39
2/11 anonim válasza:
Miért nem szarod le..ne menj addig társalgásba úgymond ha egyszer nem adja..pl nekem sincs sok kedvem semmihez még a telefont is egesznap néha ki kapcsolom.
3/11 anonim válasza:
Üdv a klubban.Enis igy erzem magam...huszas eveim kozepen vagyok semmi erdemlegeset nem ertem el,most munkam sincs jelenleg mert leepites volt az elozon es elküldtek...csak tengődöm.Nem vagyok egy csunya fiu pedig es ha akarnam baratnot is szerezhetnek ...de minek?Mit adnek neki?...hosszutavu kapcsolatrol le is mondtam mar.Barataimmal sem beszelek ugy...olyan jelentektelennek erzem magam.Ugy erzem hogy valaminek a vegere ertem es csak az üresseg tatong bennem ,amit nemigen tudom mivel kene kitolteni.Talan szeretettel.... de emberi kapcsolatok teren meg nek vagyok jo...remelem ha talalok melot pozitivabb leszek picit :/
4/11 anonim válasza:
Szeresd onmagad. Igy kezdodik es akkor rogton tok erdekes leszel. Masreszt a fiatalkori enemrol irsz, a jelenlegi enem nem unalmas, ugyhogy van remeny szamodra is.
5/11 anonim válasza:
Szar ügy, de érdekes dolgokat kell csinálnod ahhoz, hogy ne legyél unalmas. Nem kell megváltani a világot ahhoz hogy érdekes legyél, de ha most begubózol, azzal csak mindent ezerszer rosszabbá teszel. Menj helyekre, csinálj dolgokat, legyen több hobbid, tanulj valami érdekeset, beszélj idegenekkel, aztán lassan majd megtalálod a helyed.
6/11 anonim válasza:
Már adtunk tanácsot a másik kérdésed alatt, ahol azért sírtál, hogy randin nincs mitől mesélned.
7/11 anonim válasza:
Az emberek 90 százalékának ilyen az élete.
8/11 anonim válasza:
Csak nincsenek a helyükön. Olyan dolgokat tesznek ami nem szívből, hanem kényszerből jön.
9/11 anonim válasza:
Egyrészt nem azétr vagy közröhej, másrészt, ha neked nem jó így, akkor tegyél ellene. Engem nem igazán zavar, hog yilyen vagyok
10/11 A kérdező kommentje:
9# Akkor miért vagyok közröhej? Világosíts fel.
dec. 6. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!