Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma láttam ahogyan valakit...

Ma láttam ahogyan valakit elkaptak blicceléssel, próbált megszökni, de a falhoz terelték és elzárták az útját, a srác pedig kétségbe esett volt, de miért?

Figyelt kérdés

Én amikor blicceltem (már nem csinálom egy ideje :D) tisztában voltam a játékszabályokkal, hogy büntetés lehet a vége, volt, hogy egyszer beszívtam, de hát ilyen az élet.

Ez az ember meg úgy vergődött mint egy hal és olyan kétségbe esett arca volt mintha fegyvert fogtak volna rá.

dec. 4. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Mert nyomi, meg is érdemelte.
dec. 4. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Feltehetöen sokadik esete volt vagy egyéb ügy is volt ellene folyamatban.
dec. 4. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Megijedt. Vagy lehet nagyobb bűne is volt.
dec. 4. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Pánikroham lehetett + már ismert arc, lehet benne volt a rendszerben, mint rendszeres szabályszegő.
dec. 4. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy még sose történt vele hasonló (hogy lebukott volna), és teljesen beijedt
dec. 4. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Mert csóró.
dec. 4. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert eddig nem történt ez meg vele, és azt hitte, nem is fog. Kb. mint amikor elfogják a rosszalkodó gyereket.
dec. 4. 23:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyilván az hozta zavarba a fickót, hogy a mostani takarékoskodásának lesz egy olyan következménye, amelyhez még nem szokott hozzá és nem válik az előnyére.
dec. 4. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy miért? Nyilván mert nem akarta hogy elkapják.

Én egyszer "blicceltem" véletlenül, csak akkor vettem észre hogy előző nap lejárt a bérletem amikor már felszálltak az ellenőrök. Én is kétségbe voltam esve nyilván. :D

dec. 5. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!