Ilyenkor, hogy holnap nemkell korán kelni, meddig szoktatok netezni?
Mióta aktívan dolgozom azóta nem nagyon bírok már éjszakázni.
Korábban míg suliba jártam, ilyenkor simán 3-4-5 óráig fent voltam. Most meg még csoda, hogy fent vagyok és nem esik le a fejem, bár ma 9-kor indultam melóba igaz, így picit pihentebb is vagyok.
"Netezni" XD
Mert a mai világban biztos mást nem lehet csinálni.
Mikor hogy... mikor dolgozni megyek reggel 8-ra van hogy le sem fekszem aludni mert ugyis csak forgolodok egesz ejjel.. de ha sikerul elaludnom akkor vagy este 10 fele mit akit lecsaptak ugy alszok vagy kb 4-5 ig probalok elaludni... de ha pl delutan munka utan (kb 5-6 fele ha le fekszek pihenni és ha elalszok (ezt utalom a legjobban) alszok masnap reggelig...
Kerdesedre valaszolva van hogy semmot sem alszok, van hogy több mint 14 órákat alszok...
(Nyugi, tudom hogy ez nem normalis, dokinal mar voltam, nem is 1x de eddig sohasem talat semmit.. csak annyit mond mindig "stress".. )(valami alvaszavarom van az tuti )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!