Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor, hogy holnap nemkell...

Ilyenkor, hogy holnap nemkell korán kelni, meddig szoktatok netezni?

Figyelt kérdés
nov. 29. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem kell korán bibiii...
nov. 29. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Általában éjfél/1 óra, de én akkor is addig szoktam, amikor fel kell korán kelni.
nov. 29. 23:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Mé?
nov. 29. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell korán kelnem csak ritkán, 1-2-ig fent szoktam lenni.
nov. 29. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mióta aktívan dolgozom azóta nem nagyon bírok már éjszakázni.

Korábban míg suliba jártam, ilyenkor simán 3-4-5 óráig fent voltam. Most meg még csoda, hogy fent vagyok és nem esik le a fejem, bár ma 9-kor indultam melóba igaz, így picit pihentebb is vagyok.

nov. 29. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Reggelig valamikor főleg ha agyalok sokat be lövök valami gamet egy jointot vagy valami de így is unom magam. Valami kemény házi bulira vagyok..szilvesztert is ezért várom 30 f
nov. 30. 02:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem kel korán kelni, még nem jelenti, hogy nem kelek korán. Éjfél környékéig nyomom ugyanúgy.
nov. 30. 07:57
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

"Netezni" XD

Mert a mai világban biztos mást nem lehet csinálni.

nov. 30. 08:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Hajnali 1-2 óráig általában, ha nagyon fáradt vagyok, akkor hamarabb bealszom.
nov. 30. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Mikor hogy... mikor dolgozni megyek reggel 8-ra van hogy le sem fekszem aludni mert ugyis csak forgolodok egesz ejjel.. de ha sikerul elaludnom akkor vagy este 10 fele mit akit lecsaptak ugy alszok vagy kb 4-5 ig probalok elaludni... de ha pl delutan munka utan (kb 5-6 fele ha le fekszek pihenni és ha elalszok (ezt utalom a legjobban) alszok masnap reggelig...

Kerdesedre valaszolva van hogy semmot sem alszok, van hogy több mint 14 órákat alszok...

(Nyugi, tudom hogy ez nem normalis, dokinal mar voltam, nem is 1x de eddig sohasem talat semmit.. csak annyit mond mindig "stress".. )(valami alvaszavarom van az tuti )

dec. 23. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!