Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mely közösségi oldalakon...

Mely közösségi oldalakon vagytok fent?

Figyelt kérdés
tegnap 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Twitter és Facebook. Esetleg youtube, ha azt annak lehet nevezni.

Bár regisztráltam több helyre is, mint Instagram, Reddit, threads, tiktok, de ezeket soha nem használtam. Sőt Facebookon is nagyon ritkán járok

tegnap 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A facsén dolgozom (mint felhasználó).
tegnap 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmilyenen. (Youtube regisztrációm van, de azt nem tekintem annak.)
tegnap 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Facebook - ide híreket olvasni megyek, boomer hely lett. Ez az egyetlen hely, ahol én ÉN vagyok, saját névvel, való életbeli ismerősökkel.

Reddit - elég sokat vagyok itt.

Insta - a legtöbbet itt. De nem töltök fel, csak memeket nézegetek. Kitalált nevem van, és nem követek ismerőst. Azt sem tudom, fenn vannak-e.

TikTok - ide csak akkor megyek át, ha instáról le akarok tölteni egy receptet, vagy edzést, mert onnan általában le lehet. Csak úgy megnyitni és pörgetni nem szoktam.

Twitter - csak akkor megyek ide, ha elment a Meta, hogy csekkoljam, hogy másnak is elment-e. Tele van nácikkal.

tegnap 23:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Én csak facen, és gyakorin.
tegnap 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Facebook és LinkedIn

Van YouTube-om még meg Reddit-em de csak nézelődök.

ma 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!