Fehér karácsonyt szeretnétek, vagy hó menteset?
Figyelt kérdés
nov. 28. 22:11
21/31 anonim válasza:
Egyetlen vágyam van: legalább egyik napon legyen szép napsütés sár nélkül túrázáshoz. Ezenkívül lényegtelen. Egyébként életem legkellemetlenebb Karácsonyának nézek elébe, úgyhogy nem nagyon tud izgatni és túrázás lenne a boldogságom.
22/31 anonim válasza:
Most alapvetően nem szeretnék karácsonyt. Magamon szeretnék dolgozni.
23/31 anonim válasza:
Nem nem akarok, nem vagyok jegesmedve...
24/31 anonim válasza:
22-n essen le úgy 10-cm hó, maradjon meg úgy 28-ig, tehát napközben is legyen mínusz pár fok. Napsütéses idő legyen, de 24-n estefelé boruljon be és essen szép nagy pelyhekben úgy 1,5-2 órát. Ennyit akarok, szerintem nem túl nagy kérés.
25/31 anonim válasza:
Ez elég borzasztóan hangzik, remélem nem lesz ilyen. :D
26/31 anonim válasza:
#25: Hát bocsesz, megnéztem az elmúlt 1-2 hétban vagy 15 romantikus karácsonyi filmet, azokban mindig ez van, megkívántam :-)
27/31 anonim válasza:
Természetesen jobban örülnék, ha lenne egy kis hó, mert hangulatosabbá teszi, de beletörődtem, hogy ez mostanában egyre ritkábban adatik meg.
28/31 anonim válasza:
Örülnék egy fehér karácsonynak végre. Nem is tudom, hány éve nincsen olyan igazi karácsonyi hangulatom, hátha ez most idén meghozná.
29/31 anonim válasza:
A filmekben nem omlik össze a közlekedés. Úgy jó buli lehet :D
30/31 anonim válasza:
Jó vastag hótakaró kéne, sajnos a művészet és a kultúra gondoskodott róla hogy ez legyen a fejemben az ideális karácsonyi időjárás…:D Sajnos sosincs, valszeg már nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!