Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Üdv Foxpost automaba hogy...

Üdv Foxpost automaba hogy kell fel adni csomagot?

Figyelt kérdés
Vinteden vettek tőlem be csomagoltam de nem írtam rá semmit szállítási címkét álitolag nem kell csomtarni foxpostnal nem is lehet. A kód alapján adtam fel és bele tettem egy kinyilo rekeszbe. Elvileg foxpost küldött egy emailt hogy sikerült fel adnom vagy mi és a vinted is úgy írja fel adva

nov. 28. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Most akkor mi a kérdés?
nov. 28. 15:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Jól adtam e fel?
nov. 28. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen :)
nov. 28. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell ráírni semmit. Kapsz egy QR kódot, odamész bármelyik Foxpost automatához, leolvasod, kinyílik a rekesz, beleteszed és bezárod. Ennyi. A címkét a futár ragasztja majd rá amikor kiveszi az automatából.
nov. 28. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól adtad fel. QR kóddal is jó de ha beírod a kódot az is jó. Én egyébként rá szoktam írni a csomagra a feladási kódot de nem fontos. A futár ragaszt rá szállítási címkét amikor kiveszi.
nov. 28. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!