Mit tegyek hogy ne legyek manipulálható?
Tudom, hogy manipulál, ezen már nincs mit látni. Akkor is mindig ő az erősebb és úgy tudja alakítani hogy neki jó legyen.
Tulajdonképpen nincs saját akaratom sem. Ki sem alakult soha. Nem volt lehetőseg rá.
Igen de ez volt a kérdes hogy hogyan ne menjek bele?
Hogyan ne hasson rám a bűntudatkeltése, meg a "ha szeretsz akkor megteszed, mert ha nem teszed meg akkor nem is szeretsz"?
Nem ezt csinálja, hanem ha valami nem az ő királyi akarata szerint van, akkor azzal bűntet, hogy végig kell nézni a hattyú halálát.
Ha meg a kiralyi akarata szerint történik, akkor elhalmoz mindennel. És nem mondhatod hogy nem kell, mert rad eröszakolja. Ma pl olyat kellett ennem, amilyet nem szerettem volna.
A primitív "ha te így akkor én is így" szerint működik, jutalmaz vagy büntet, és ebben gondolkodik, tehát engem is csak így képes látni hogy jutalmazom vagy büntetem, es persze viseljem a visszáját annak amit ő lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!