Akik tömegközlekedési eszközön telefonon panaszolják el az életüket mindenféle idegen nagy "örömére" miért tehetik?
Jah, ebben teljesen igazatok van, van az a szint ami már zavaró tud lenni, bár nekem elég magas a tűréshatárom ilyen téren.
Bár ez a tényen nem változtat, hogy mint másik utas nem tudsz vele mit tenni, max ledobod a járműről de abból neked lesz bajod.
Miért lettem lepirosozva, ha a kérdésre válaszoltam? Megjöttek az üvöltözők és megsértődtek? :D (#4)
Hát igen a kalauznak kellene leszállítani az ilyeneket, nem a többi utasnak.
Huh de rohadt irritáló tud lenni, főleg amikor videóhívásban csinálja és pont mögötte ülök és akaratomon kívül is benne vagyok a hülye hívásában.
Eszméletlen bunkók az emberek, nem törődnek senkivel, csak magukkal.
Múlt héten a vonaton a velem szemben ülő 50-es nő csücsörítve szelfizgette magát, majdnem elhánytam magam. Egy 20 évesnek több esze van sokszor.
Ez főleg és mindenhol a 35- 40 + os nők szokása. Ordít róluk a butaság és a b.szatlanság.
Ami poén, ezt a véleményt egy ötvenes nőtől hallottam, akinél értelmesebb, kulturáltabb és ápoltabb 40 + sal sosem találkoztam !
Volt egy nő még nyár végén, konkrétan üvöltött a buszon a telefonba.
Szegény kattant volt egy kicsit, abszolút nem vette észre magát!
Én azt hittem levágom a buszról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!