Figyelemhiány miatt. Az ország 90%-a szenved benne sajnos, de mindenkinél máshogy jön ki. Van, aki oosztol mindenhová, van, aki hangosan telefonál, csakhogy mások figyeljenek már rá.
ma 08:30
2/15 anonim válasza:
Mi az hogy miért? Nem tudom hallottál-e már olyan dolgokról hogy szólásszabadság és társai.
Lehet személyesen is el tudnák amúgy, lehet nem. Ezt nem a te riszted eldönteni hanem az övék.
ma 08:30
3/15 A kérdező kommentje:
Én se "szórakoztatom" az embereket hangos telefonálással. Ezt bárki megtehetné. . . Ezentúl benne is van az utazási szabályzatban, hogy másokat hangos beszéddel ne zavarjunk.
ma 08:39
4/15 anonim válasza:
Ennek aztán mi a túró köze van a szólásszabadsághoz? :D
#kérdező
Szerintem feltűnési viszketegség. Mindenki tudja meg, hogy neki mennyire izgi élete van.
ma 08:40
5/15 anonim válasza:
Igen, 2-es, ismeri mindenki a szólásszabadság fogalmát.
Általában azok védekeznek ezzel, akik egész életükben beszélnek, de soha nem mondanak semmit.
Ezt is a szólásszabadság miatt mondtam csak ki egyenesen neked címezve.
ma 08:43
6/15 anonim válasza:
Sztem az alábbiak lehetnek az okok:
1. Nem nevelték meg otthon őket normálisan, nem is jut az eszükbe, hogy ez mást zavarhat, hogy hangosan nem illik telefonálni tömegközlekedésen meg kiteregetni a szennyest.
2. Direkt magára akarja vonni a figyelmet, azt hiszi, ő ott a jani meg a nagy dáma, akinek az élete minnnnndenkit érdekel
ma 08:54
7/15 anonim válasza:
Szimplán idióták. Nem egyszer hallgattam végig mindenféle teljesen személyes jellegű beszélgetéseket, ostoba csacsogást. Nagyon zavar, nem vagyok rá kíváncsi kicsit sem, és egyszerűen a rosszullét kerülget a hülye emberektől. Volt egy teljesen agyhalott nő a buszon, hónapokig összefutottam vele, kihangosítva, kamerával 4 emberrel egyszerre. Leült mellém, odapillantottam, az egyik fickó atléta trikóban, és totálisan semmitmondó baromságokról beszéltek. Megkértem, hogy kapcsolja ki, úgy nézett rám, mint aki először lát élő embert, mondtam neki, hogy ez így nagyon zavaró és nem kíváncsi az utazóközönség a személyes beszélgetésükre. Soha többet nem ült mellém, és ha jól láttam, már csak simán telefonál (kb. 50-es lehetett mikiegeres cuccban ....)
ma 08:58
8/15 anonim válasza:
#9 nem szoktam, nem szeretek emberek között telefonálni, sem hangosan beszélgetni. De nem érdekel ha más csinálja mert miért is érdekelne, az ő dolga.
(A két egyetemet végzett, kényelmes, jól fizető munkát végző, "ostoba, semmit el nem ért" kettes)
ma 09:17
9/15 anonim válasza:
Az ő dolga, egész addig amíg nem mások fülébe óbégatja és zavar vele másokat.
ma 09:19
10/15 anonim válasza:
9: azért a nagyon hangos duma konkrétan zavarja a többi embert... lehet, te vagy a kivétel, akit nem, de én pl. munkába menve nem akarom azt hallgatni, hogy a Zsóti má' megint megcsalta és egy büdös g..i, de ráküldi a Bélát, meg hasonló szintű dolgokat. Gondolom, te sem örülsz annak, ha vki a füledbe üvölt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!