Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kicsit nem szokványos?

Angelo99 kérdése:

Kicsit nem szokványos?

Figyelt kérdés
Tenyleg minden tőle m telhetőt megtettem szóltam is elein valakinek o magyar volt de nem talalta a boltot mas is kereste o sem talalta csoportokba irkodtam de semmi ugye állítólag most csukva van de őszinte n szerintetek meg van eggyaltalan a boltba lehet ezaz hogy jo lenne tudni erdemes e majusig ra varni .Valahol biztos megvan ha csak nem vette meg senki es fel nem gyujtotta vagy el nem pusztitotta.Ugye az univerzumba n minden mozog es ezek a paranormalis hozzaszolasok mint az univerzum es ami igy eletem soran törtent (de ez mas lapra tartozik)ezek paranormalis dolgok meg erositik a figurahoz valo kötődést. Az lenne a jó tudni melyik uzlet es hogy kié a bolt.Mert biztos fent van facebokon ...
ma 00:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez már sokadik kérdésed, mégis mit vársz az itteni felhasználóktól? Oldd meg egyedül a problémáidat. Úgy teszel, mintha mindenkinek azzal kéne törődnie, hogy valami vacak szuvenírt szeretnél venni.
ma 00:04
 2/21 A kérdező kommentje:
60 euro volt talan tob es nem nagy egyedi nem volt vacak...
ma 00:14
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egy szót se ebből a zagyvasagbol, de lehet, hogy be kéne venni az esti gyógyszereket!?
ma 00:18
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, naponta írja ki az értelmezhetetlen kérdéseit valami szuvenírről, amit nem vette meg, és most ezen hisztizik.
ma 00:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, nekem újdonság volt ez most. Köszi 🙂
ma 00:23
 6/21 A kérdező kommentje:
Erre nem is tudok mit mondani
ma 00:30
 7/21 anonim ***** válasza:
Jobb is, úgyse tudnád értelmesen megfogalmazni.
ma 00:50
 8/21 A kérdező kommentje:
Hisz meg van jol fogalmazva a kerdes.
ma 01:02
 9/21 anonim ***** válasza:
Dehogy van. :D Felteszem nem a magyar az anyanyelved.
ma 01:03
 10/21 anonim ***** válasza:
Olvasd már vissza légyszíves. Mi a füle farka ennek a kérdésnek?
ma 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!