Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem törődik velem...

Miért nem törődik velem egyáltalán? Tönkre fogok menni miatta ? 19L

Figyelt kérdés

30 éves a srác én 19 szerintem túlságosan szeretem de ő mintha teljesen leszarná. Úgy érzem nem méltat semmire (nem is vagyunk együtt) csak úgymond a szeretőm”

De mondjuk ez is miatta van, mert hogy szerinte ő nem jó társ ritkán van otthon sok balhés bonyolult ügyei vannak amiket nem akar rám terhelni ezt mondja. Tudom mik ezek az ügyek részletesen de én így is vele lennék de ő nem annyira.

De hogy ez amibe vagyok tőle nagyon beteges. Én szerelmes vagyok belé (de nem mondtam el neki) és a legrosszabb hogy van közbe valakim is..és kezdek tönkre menni. Azt aki van nem szeretem közel sem úgy mint őt holott sokkal jobban megérdemelné (ez full az én hibám valami furcsa kötődési zavarom lehet) nem egy 10 pontos srác de úgy minden téren nálam nagyon rendben van..

Tehát üzenetekre ha nem sürgős 2 napig nem ír vissza..1 hétig nem keres ha én sem őt. Amíg össze jöttem a mostani barátommal addig le d..ta a legjobb barátnőm..mondjuk a barátnőm ment rá.

Ezután szünet volt a jelenlegi sráccal mert tényleg össze akartam vele jönni, és még ő mondta hogy maradjak inkább a barátommal mert vele rosszul fogok járni.

Végig őszinte velem mindent elmond…és mégis úgy érzem hogy csak játszik velem. Nem vagyok szent már 3 barátom is vele csaltam meg..amikor el akartam neki mondani “mielőtt el kezdenéd nem is érdekel azt csinálsz amit akarsz” és nem érdekli..1 hétig azért együtt voltam vele direkt próbáltam féltékenyé tenni..megszerezni basszus nő létemre őt.

De mintha minden szó minden cselekedet lepattan róla..magyarul szarik rám.

Tipikus -mindennap várom hogy írjon-keressen-eljöjjön hozzám.

Keresem őt ahol tudom hogy szokott járni..rá vágyok stb mindenki tudja miez szerintem.

És amikor el hívom azt mondja “nem megyek el nincs pénzem, szar a kocsim, jövő héten x napon, rossz napom van, munkát keresek, amúgy is van barátod” stb hát igen igaza van de ennek ellenére is vele lennék..de ő így hogy csóró úgymond nem akar senkit így magának.

De nem is csóró..drága kocsija van, drága ruhákban jár, drága dolgokat vesz, de mindig az van hogy neki nincs pénze..sok a gondja amit én még fel sem fogok. És amivel végképp kiakasztott ma reggel “neked még élned kell a világod, éld ki magad” duma holott tudja hogy vele akarok lenni. Hiába mondom neki “azt sem tudod mit akarsz még” majd ha idősebb leszel stb stb nagyon hosszú ez az egész.

Nem tudok így a tükörbe sem nézni, hogy konkrétan mindekit vele csalók meg mert egyszerűen vele szeretek lenni érzelmileg is és máshogy is..így a többi srácot csak átverem/hazudok mindnekinek..és amúgy egyre nagyobb problémákba keveredek ezáltal.

Ő meg így ilyen elkerülő velem. Néha keres (persze kitalaljátok mit akar) de csak azért megyek bele mert hogy talán végre velem marad.

Bármit is én kezdeni tudnék így vele? Gyűlölöm magam mert tudom hogy nem kéne vele foglalkozni. De azt érzem hogy ő az igazi..így hogyan mondjak le róla vagy hogy kezeljem ezt? Már küldtem el többször is..de utána is én kerestem. Teljesen hülyét csinálok magamból és senki nem tud erről semmit :/

ma 09:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Bocs, de egy utolsó, alja ribkó vagy, aki mindenkivel undoritó módon viselkedik, míg téged egy srác rángat madzagon, és te élvezed a szenvedést. Minden szenvedés a te döntéseidből fakad.
ma 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Ilyet csak egy igazi szétszórt ribkó művel és a pasi ezt észre is vette és úgy is kezel téged, ezért is tojik rád egy nagyot.

Alkalmira jó vagy neki és még lehet neki is van valakije, akivel komoly kapcsolata van, amiről te nem tudsz és ezért vannak a kifogásai.

ma 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Jaj szegény te! Igaz hogy tönkreteszel valaki mást de nekiállunk sajnálni mindjárt. Buta liba vagy amivel alapjáraton nem lenne baj mert kicsi vagy még, de hogy azt sem fogod fel hogy te meg azt nyírod ki aki téged szeret??!
ma 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Nehéz elhinni hogy valaki ennyire önző, önreflexióra képzelen, buta legyen 19 évesen. Szerintem bait kérdés.
ma 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!