Hogy többé miért nem tűzök ki célokat az életemben?
Egész életemben azt éreztem, hogy folyamatosan egy céltábla felé futok és mikor odaérek az köddé válik.
Ha többé nem tűzök ki célokat, az életem nem fog kisiklani. Ha eltévedek miközben céltalanul bolyongok, az életem nem fog kisiklani, csak sodródni fogok.
Van kedved velem sodródni?
(18L):)
Érdekes felvetés, és mivel még ilyen fiatal vagy, ezért a legjobb korban vagy hozzá, hogy felfedezd ezeket magadban, találd meg a határaidat, mi az mit élvezel, stb...
Én támogatom, hogy kipróbáld az életet egy ilyen szemszögből is.
Személyes véleményem az, hogy a célok kelenek, mert ezek adnak motivációt a mindennapokhoz, a fejlődéshez, a kapcsolatokhoz, szórakozáshoz, szükségleteinkhez, stb...
De az biztos, hogy nem a cél elérése nyújt kielégülést, hanem az odavezető út az, amit meg kell tanulni élvezni.
De ez is csak egy életfelfofás, filozófia. Ha 18 éves vagy, akkor totál jó időben vagy hozzá, hogy érdekeljenek ezek a dolgok, és szélesítsd az érdeklődésedet, megismerd magad általa,és a világot is új szemszögből fedezd fel, az embereket, kapcsolatokat, motivációkat, szükségleteket... ezek hajtanak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!