Ha választhatnál, lecserélnéd az életedet a 10 évvel ezelőttire?
Ha ez alapján tudnám módosítani a dolgokat akkor le. Ha nem akkor nem.
Például ha tudtam volna, hogy csak egy Kőbányai panelre fog telleni, akkor azt 10 évvel korábban is megvehettem volna és most rég ki lenne fizetve.
12es vagyok, aki lepontozott minden olyat, aki azt mondta, hogy nem menne vissza 10 évet ha tehetné, miért tette?
10 éve munkanélküli voltam főiskola után, kiakarna abba visszamenni? Azóta meg munka mellett még egy egyetemet végigvittem, azt se akarnám még egyszer megcsinálni. Ismertem meg jó és rossz embereket, a jók velem vannak most is remélem maradnak is, a rosszakon rég túl vagyok, miért akarnám újra mindezt? Most van lehetőségem azt csinálni amit akarok, tanulni, utazni, hobbikra költeni, akkor nem volt. Szóval nem mennék vissza, max egy párat, hogy egy bizonyos embert ne ismerjek meg. Legyen 3, de csak amiatt, semmi mást nem változtatnék. Ahogy írtam, most jó.
Bizonyos tekintetben igen, másikban pedig nem.
Igen, mert akkoriban sokkal jobb környéken éltünk, nem voltak problémás szomszédaink, élt még a kutyánk és összességében boldogabb voltam a mindennapok terén. Szerintem akkoriban még a világ is jobb állapotban volt; nem volt ennyi frusztrált ember, nem éltünk ennyire online, az emberek kevésbé voltak felszínesek. Egyebek mellett.
Viszont nem is cserélnék, mert sokat változtam, leginkább az elmúlt 5 évben, és szerencsére pozitív irányba, így nem örülnék, ha ezek "elvesznének". Illetve a legjobb barátnőmmel, akire amúgy már akkor is így hivatkoztam, mostanra mélyült el, úgy igazán, a barátságunk; ezt is kár lenne visszaállítani. Meg a tanulmányaimat tekintve is most, mesterképzésen, tanulom azt, amit úgy igazán hasznosnak találok, és élvezem is.
“12es vagyok, aki lepontozott minden olyat, aki azt mondta, hogy nem menne vissza 10 évet ha tehetné, miért tette?”
Mert gondolom irigy kutyák, akiknek fáj, hogy valaki vitte is valamire, nem pedig csak lefelé ment a lejtőn.
Szokásos kamuka.
Köszönjük a mesét Géza bá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!