Ha választhatnál, lecserélnéd az életedet a 10 évvel ezelőttire?
Figyelt kérdés
Miben változtál azóta? Jobb, vagy rosszabb lett az életed?nov. 23. 09:24
1/24 anonim válasza:
Bizonyos dolgokban jobb, másokban rosszabb. Összeségében nézve nem cserélném le.
4/24 anonim válasza:
Inkább jóval többre. :)
Kizárólag csak egészségügyi szempontból.
5/24 anonim válasza:
Nem, soha semmiért. Azóta rengeteget tettem a külsőmért, plasztika, kondi stb, diplomáztam, van egy szuper párkapcsolatom, barátaim, jó munkám, jó életem. 10 éve egy csúnyácska gimis voltam, semmi pénzzel, válófélben lévő szülőkkel.
6/24 A kérdező kommentje:
Én a fiatalságomért mindenképpen. És már akkor fejleszteném magam, minden téren. 20 éve meg még csak kisgyerek voltam, annak is megvan a szépsége.
nov. 23. 09:40
7/24 anonim válasza:
Igen.
Egyrészt 10 évvel fuatalabb volnék, másrészt itt volnának olyan emberek, akik már nincsenek közöttünk.
8/24 anonim válasza:
Hát igen, így végzik azok, akik az iskolában menőnek tartották a nem tanulást és bullyingolták a “strébereket”. Felnőttkorunkra meg fordult a kocka, a jó tanulók lettek többségében a sikeres emberek😀Te meg sajnálod, hogy nem tanultál.
9/24 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül lecserélném. Egészséges voltam és társasági. Most ennek a szöges ellentéte.
10/24 A kérdező kommentje:
8# A nem tanulásban igazad van, de nem bullyingoltam senkit, inkább engem bullyingoltak.
nov. 23. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!