Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi volt a leghosszabb...

Mennyi volt a leghosszabb idő, ami alatt nem fürödtél/zuhanyoztál?

Figyelt kérdés

nov. 23. 04:06
A kérdező szavazást indított:
1 nap
2 nap
3 nap
4 nap
5 nap
6 nap
1 hét
2 hét
3 hét
1 hónap
28 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
12 ora
nov. 23. 07:11
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
3 nap. Nagyon beteg voltam, ha ez lehet mentség
nov. 23. 08:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
4 nap,otthon voltam nem mentem sehova sem ez idő alatt
nov. 23. 13:39
 4/11 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban hetente egyszer volt fürdés.
nov. 23. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nègy nap. Sulis tábor közös zuhanyzó függöny nèlkül, túl szègyellős voltam. Barátaim nem voltak, akikkel egymást takartuk volna.
nov. 24. 10:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kistini koromban volt egy nagyon beteg időszakom, amikor 3 hétig nem fürödtem.
nov. 25. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hideg időben, ha otthon vagyok 2-3 napot úgy, hogy tényleg nem megyek még a boltba sem, akkor nem fürdök minden nap. Nyilván ha megyek valahová, akkor előtte zuhanyzok, vagy ha mozogtam valamit, akkor utána, de ha csak itthon ülök, akkor simán elfelejtődik, mert nem izzadok és nem érzem, hogy kellene.

Három nap volt a max egyébként, akkor akartam fürdeni, mert beteg voltam, és izzadtam, viszont annyira gyenge voltam, hogy a wc-ig kihívás volt elérni, pár lépés után úgy éreztem, hogy el fogok ájulni, szóval esélytelen lett volna, hogy akár pár percet is álljak a zuhany alatt.

nov. 27. 20:58
 8/11 anonim ***** válasza:
21%
1 hónap és tudjátok miért élveztem annyira? Mert nem nekem kellett segg és hónaljszagot szagolnom, illetve mindenki jó messzire állt tőlem buszban, amire akkor se voltak képesek, amikor torka szakadtából üvöltözött velük a buszsofőr. Érdekes, akkor mindig mindennap volt állóhelyem, ahol nem nyomtak össze vagy vertek orrba. Tudtak normális távolságot tartani.
nov. 28. 17:44
 9/11 gungasam ***** válasza:
100%
2 hét! Valamikor réges-régen, egy távoli galaxisban az emberek nem használtak kádat. Megmosakodtak tetőtől talpig, akár egy lavór vízben is. Először megmosták az arcukat és nyakukat, majd a fülüket és a hónuk alját. Majd beleálltak a lavórba és valaki segítségével a hátuk is tiszta lett , sort kerítettek az intimebb részekre és végül a lábukat súrolták le. És tiszták voltak és illatosak voltak a mosó szappantól amit Flóra szappannak hívtak. Szerették ezt a szappan illatot és mikor eltűnt a boltokból k@rvár@ hiányzott mindenkinek!! A viccet félretéve műtét után tíz napig nem ajánlott a merüléses-áztatásos tisztálkodás és én már másodszor vagyok műtve sérvvel.
dec. 20. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:

9-es, a lavórban fürdés gyerekként nekem is meg volt, és az fürdésnek számít, ha tetőtől talpig lecsutakolod magad (vagy lecsutakolnak a szüleid).

Gyors gyógyulást a műtét után! <3

dec. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!