Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meg lehet azt szokni, hogy...

Meg lehet azt szokni, hogy nem csinálsz semmit, és kb. otthon döglesz egész nap (mert pl nincs munkád)? Kinek mi volt a leghosszabb idő amikor csak lopta a napokat?

Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 15:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Másfél hónap
2023. febr. 23. 15:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor jó, ha van pénz, mert akkor én fixen a hobbijaimat űzném egész nap meg a kutyáimmal lennék, olvasnék stb. Ha nincs pénz, akkor viszont rohadtul szívás, megenne az unalom otthon punnyadva.
2023. febr. 23. 16:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve ezt csinálom, sajnos meg lehet szokni.
2023. febr. 23. 16:11
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Kb 2-3 hónapja ezt cisnálom, iszonyatosan épülök lefelé. Itt rohadok egész nap GYK-n, alig cisnálok bármi értelmeset... nem jó.

Meg lehet szokni, de nagoyn nem jó. És nemtom mikor fog ez változni, egyelőre nincs kilátásban semmi változás.

2023. febr. 23. 17:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4es vagyok, ja, ráadásul ingert sem érzek a változtatásra, mert igazából kényelmes. Tulajdonképpen semmi szükség nem hajt arra, hogy változtassak, de közben meg az egészségem és a mentális állapotom érdekében kéne kezdenem valamit ezzel a tengernyi idővel..

Nyilván, ha rá lennék kényszerítve, jobb lenne, de így igazából semmi nem szól amellett, hogy változtassak. Mármint szüksgéletileg.

2023. febr. 23. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen, meg lehet szokni negatív értelemben, és aztán semmi kedve, affinitása sem lesz az embernek ahhoz, hogy ezen változtasson, tehát ezen változtatni kell mihamarabb, hogy ne süppedjen bele senki ebbe az állapotba.
2023. febr. 23. 18:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen meg lehet szokni de tényleg nem jó hosszú távon.

Én már 2 hónapja itthon vagyok de egyre unalmasabb.

Már nem tudom magam lefoglalni semmivel. Munkát hiába keresek nem hívnak fel sehonnan.

Remélem tavasszal már több lehetőség lesz.

2023. febr. 23. 19:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

1,5 év volt a leghosszabb, amikor nem volt munkám, de akkor sem a napot loptam.

egyrészt aktívan állást kerestem, másrészt kicsit élvezkedtem, hogy több időt szentelhetek a hobbimnak.

2023. febr. 23. 20:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap volt a leghosszabb.

De jó volt az a kis pihi, itthon mentálisan feltöltődtem egy picit a következő munkahelyre

2023. febr. 23. 20:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Kb 1 év volt a leghosszabb. Imádtam. Sokáig aludtam, sorozatokat daráltam neten, jó könyveket olvastam, mellette nyilván csináltam a házimunkát, főztem és persze álláshirdetéseket böngésztem. Amire lehetett jelentkeztem. Aztán egyszer megtörtént a csoda és lett munkám. Azóta is dolgozom. Nyilván jó érzés pénzt keresni, hozzájárulni az anyagiakhoz, de őszintén, azért hiányzik is az az időszak. Sokkal kipihentebb voltam, és nem kellett elviselni a sok idiótát, mint munka közben.
2023. febr. 24. 06:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!