Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Barátkozás lánnyal? Lent.

Barátkozás lánnyal? Lent.

Figyelt kérdés
Szóval, volt egy addig nagyon aranyos lány, ameddig nem kapott képet rólam. Oké, nem voltam az esete, ezt megértem. Viszont előtte jó pár éjszakát chateltünk, és nagyon aranyos volt, mindig bizonygatta hogy neki a belső a lényeg. Nos utána elkezdett lekoptatni, hogy januárig nem ér rá, stb, holott csak barátkozni akartam. Szerintetek mi a csaj baja? Mert én pl barátként nem nézem a külsőt, főleg ha belsőleg egy hosszon vagyunk. :) gáz, ha ez miatt számomra egy hazug, senki lett?

#Hazug, ribi
nov. 22. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet többet akart, amíg nem látott, lehet nem akart amúgy se többet, de azt hitte te majd többet akarsz, lehet, hogy simán csak tetszett neki a kisugárzásod a képen.

Nem gáz,hogy számodra egy hazug senki lett, mindenkiről azt gondolsz, amit akarsz.

nov. 22. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem gáz, úgy gondolkozol, ahogy akarsz. (Barátként én is nézem a külsőt.)
nov. 22. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyilván a külsőd a baja. Lehet, hogy te nem nézed, de úgy látszik, ő igen, ésnem vagy szimpatikus neki. Ez sajnos akkor ilyen... lehet így nem is olyan kár érte, és még jó, hogy már most kiderült, hogy mennyire felszínes. Nem?

Persze, megértem ha ez csalódás neked, mert biztos láttál egy lehetőséget rá most, hogy valami kialakuljon. Ő meg talán csak élvezte, hogy valaki szórakoztatja, aztán meg.ézte, hogy megfelelsz-e az elvárásainak, és úgy tűnik, hogy annyira mégse szórakoztattad jól, hogy... hát na... ne sajnáld, ha úgy tűnik, ő ilyen.

nov. 22. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!