Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki zavarosan kommentel,...

Ha valaki zavarosan kommentel, ti is egyből arra gondoltok, hogy részeg?

Figyelt kérdés

Nem csak itt, máshol, akár facén, arccal és névvel is.

Sajnos Anyám gyakran csinálja ezt, és leégeti magát.

Legalábbis nekem egyből levágós, mert ismerem.

Szerintetek mások is erre gondolnak először?

Nektek van hasonló rokonotok, ismerősötök?

nov. 19. 23:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a nagy lo*******t aki nem-et mond. En szedek gyogyszert, es igen inkoherens sokszor a valaszom, de ertheto. Arrol nem is beszelve belekotnek abba, hogy miert irok ekezet nelkul. Ugy leszidnak mint egy kutyat hogy miert szartam a konyha ala. hipokrata kommentek akik 'nem'-et irnak itt most, es leszavaznak hamarosan persze, hasznos a hozzaszolasom pedig, csak picit zavaros lehet. Nem vagyok reszeg sem. de kb ugy kezelnek ja meg 'dilihazba valo' lennek a legtobbszor. Es ismetlem az ekezetnacik azok brutalisabbak talan.
nov. 20. 09:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Én inkább szerényebb képességekre szoktam ilyenkor először gyanakodni, vagy aluliskolázottságra.
nov. 20. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Én szimplán elmebajra vagy ostobaságra gondolok mindig. De végül is jogos ez is, hogy alkohol vagy herbál hatása, utóhatása is lehet.
nov. 20. 10:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Arra gondolok biztos fideszes.
nov. 20. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!