Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetne egy javíthatatl...

Hogyan lehetne egy javíthatatlanul sérült embert meggyőzni hogy hagyja békén az embereket?

Figyelt kérdés
Olyan sérült emberről van szó aki olyan traumákat szerzett már igen korai életében amiből még terápiával sincsen kiút. Olyan dolgokat követett el felnőttként ahonnan nem lehet vissza jönni és nem lehet normális tagja a társadalomnak, ezzel bárki egyet ért... Nem is annyira szeretném az olyan válaszokat hogy bármiből ki lehet jönni mert mindenkinek jár 2. esély mivel ha ismernétek és tudnátok miket élt át és milyen döntéseket hozott akkor ti se bíznátok rá még a kutyátokat se soha de még egy lepkét se. Ellenben neki szent meggyőződése hogy ő sokat fejlődött és értékes ember. Mások felett viszont ítélkezik és messzire megy abban, hogy bullyingoljon másokat és az se érdekli ha a másik fél az öngyilkosság szélén van. Pedig ő is volt ott. Az a kérdésem hogy szégyen és bűntudat által lehet hatni az ilyen emberre valahogy? El lehet érni hogy tisztán szembesüljön hogy miket tett már és mekkora elutasítást és undorodást kelt az emberek 99%-ban? Szembe tudna nézni valahogy saját magával?

ma 15:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg konkrétumokat ìrhatnál. Milyen súlyos dolgokat követett el?
ma 15:23
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Talán nem kéne foglalkoznod vele. Az egy jó kezdet lenne. Felismerlek, ez már a sokadik kérdésed, amikor egy olyan nőt próbálsz szörnyetegnek beállítani, akit korábban megerőszakoltál (ó, elnézést, száz nem után hagyta magát, amikor betegen nálad szállt meg... ). Évek óta ezen pörögsz, te szociopata, állj le.
ma 15:23
 3/19 A kérdező kommentje:
Teljesen valótlan amit írsz kedves 2. válaszoló! Először is egyáltalán nem nőről van szó. A másik pedig hogy ha szociopata lennék akkor nem lenne olyan érzelmi állapotom amilyen és nem lehetett volna tönkretenni és teljesen megnyomorítani engem... Érdekes az is hogy ha egy nő nemi erőszakot kiált akkor azt szentségnek veszi mindenki de ha a férfi tényeket és információkat mond és még érvel is a szemét állatja akkor azt simán lehet letojni...
ma 15:31
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Hagyd békén, nem a te dolgod. A leírásod alapján nem is értem, mit pattogsz egy olyan emberen, akihez semmi közöd.
ma 15:36
 5/19 anonim ***** válasza:
33%
Mit mond erre a mesterséges intelligencia?
ma 15:36
 6/19 anonim ***** válasza:
29%
Lehet hogy terapeuta és elbizonytalanodott!
ma 15:37
 7/19 A kérdező kommentje:
Esetleg lehetne hogy választ kapjak ahelyett hogy azt elemzik egyesek hogy én minek foglalkozok vele? Az legyen az én dolgom hogy minek. Megvannak az okai... De fókuszáljunk arra hogy felfoghatatlan hogy egy olyan ember aki a lehető legmélyebbre süllyedt le mégis ekkora önbizalommal rendelkezik és simán gond nélkül elítél másokat. És senki nem rántja le a földre! Miért lehet ez? Miért lehet hogy őt elfogadják mások és annyira imádja magát? Míg engem meg kitaszítanak mikor a negyedét se tenném annak soha amit ő meg engedett magának...és nem az a képlet hogy elfogadja magát és tovább él és próbálna javulni de közben tudná a valóságot hanem tényleg elhiszi hogy ő rendes, lelkiekben gazdag és nagyon megérdemli a boldogságot és más emberek szeretetét...
ma 15:46
 8/19 Jól van ez így? ***** válasza:
Sehogy. Inkább a többi sérült embert, kellene meggyőzni, hogy kerüljék el jó messzire, ha nem bírják a törődést és foglalkozzanak a saját életükkel. Persze, hogy bántja őket, ha a régi önmagára emlékeztetik és egyfajta sajátos módja, hogy megváltoztassa őket olyanná mint amilyen ő is lett.
ma 15:48
 9/19 anonim ***** válasza:
64%
7# Szerintem túl sokat foglalkozol a másik emberrel negatív értelemben. Törődj inkább a saját életeddel. Ha akkora 💩 alak, amilyennek mondod, miért érdekel téged ennyire az a személy?
ma 15:52
 10/19 A kérdező kommentje:
Azért érdekel mert súlyos érzelmi károkat okozott nekem... és azért nem tudom elengedni a dolgot mert borzalmas képet fest le az emberekről és a társadalomról hogy ő megteheti ezt és sokkal több jó dolog jár neki mint nekem és az is hogy olyanok után ahová süllyedt neki még tényező lehet akárki számára mikor az lenne a normális hogy amint leleplezik ezeket a dolgait akkor mindenki elforduljon tőle azonnal... Ha legalább annyit kapnék hogy az emberek azt mondanák hogy ő is ugyanúgy éri a pénzét mint én és ugyanazzal az undorodással határolnák el magukat tőle is az már nekem bőven elég lenne. ez bizonyítja hogy én nem kérek nyalizást vagy elismerést az ő kárára és nem követelem hogy fogadjanak el... erről már letettem. Elég lenne ha az emberek logikusak lennének és igazságosak és ő is megkapná az elítélést amit én... Ha ez nem megy akkor csak vallják be hogy szimpátia alapon megy és nincs bennük igazság érzet. És mondja ki valaki hogy még neten át is meghatároz mindent az hogy rólam azt beszélik hogy külsőre ronda vagyok és róla meg az ellentétét és ez pecsétet nyomott mindenre már az elején.De nekem senki ne magyarázza meg hogy ő érdemel együttérzést, szeretetet, társat, barátokat de én viszont nem! Szerintem nyilván fordítva van... De nem várom el hogy mások is belássák ezt. Már elég lenne ha azt mondanák hogy ő se érdemel semmit ahogy én se.
ma 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!