Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Milyen pasiknak...

Lányok. Milyen pasiknak szoktátok megadni a telefon számotokat?

Figyelt kérdés
Akiknek igen mi az oka, és akiknek nem, azoknak az oka?

#Telefonszám, megadás
nov. 17. 05:25
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Akit már ismerek és randizunk, amúgy nem adok meg telefonszámot, manapság vannak egyéb módszerek is a kommunikációra. Mármint nem tudom, nekem furcsa lenne, ha egy srác a telefonszámomat kérné el mondjuk Facebook vagy egyebek helyett, a telefonszámomra csak hivatalos ügyekben van szükségem. (Messengeren is lehet telefonálni, én ott szoktam. Nem konkrétan a beszéddel van a bajom.) De ha már ismerjük egymást akkor nyilván számot is cserélünk.
nov. 17. 06:46
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
Olyannak akin latszik hogy tudni kell mellette hol a no helye. Mondanom se kell hogy ilyen nem sok van, mert egyre benabbak es noiesebbek a ferfiak.
nov. 17. 08:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Telefonszámot senkinek se adok meg, csak WhatsApp és Instagram elérhetőséget, aztán majd ő eldönti, hogy melyiken ír.

Eddig csak háromszor adtam meg így az elérhetőségemet és mindháromszor azért, mert a sráccal volt egy jó hangulatú beszélgetésünk, voltak közös pontok szimpatikus volt és külsőre is valamennyire az esetem volt. (Az egyikből nem lett semmi, a másodikból barátság lett, a harmadik pedig a jelenlegi párom.)

Akinek nem adtam elérhetőséget, annak azért nem adtam, mert semmit nem szerettem volna tőle. Ennek számtalan oka volt.

nov. 17. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Egyetértek az előttemszólókkal abban, hogy telszámot manapság már nem szokás. Én instát szoktam kérni.

Nyilván a szimpatikus embereknek ad elérhetőséget bárki. Vagy legalább valami ismerősi státusz kellene: munkatárs edzőtárs, akármi...

De ha ilyen leszólítós, aztán pár sort beszélős helyzetre gondolsz, akkor abszolút kell valami olyan attitűd, kisugárzás, ami általában vonzó az embereknek. Leginkább a határozottság. Én így random nem szoktam kezdeményezni, az eléggé elkeseredett próbálkotás lenne. Keresem a közös pontot, amivel megszólíthatok valakit. Általában azért adja a helyzet magát.

Szóval bocsánat, hogy másik oldalról is válaszoltam, de talán ez is segíthet neked átlátni a helyzetet. Szóval ez számít igazán, hogy ha odamegyek valakihez, akkor tényleg érdekel az, amivel kezdeményezek nála. Nem üres beszélgetést kezdeményezek.

nov. 17. 09:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Én inkább arra értettem, hogy a telószám magán ügy, és én sem adnám meg bárkinek, hogy zaklassanak.
nov. 17. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megválogatom, kinek is adom meg a telefonszámom. FB-n, Instagramon relatívan könnyen megtalálható vagyok, szóval ott azok az illetők fel is tudnak keresni, a számom meg privátabb dolog. Rokonok közül is csak kevesen tudják, barátok közül is csak azok, akik komolyan közel állnak hozzám.

Szóval, ha egy srác megkapja a számom, akkor ténylegesen komolyan gondolom vele és megbízom benne.

nov. 17. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Mindenkinek aki kéri

Imádom nézni ahogy tepernek és ahogy a falat kaparják🤣

Megbeszélem a randikat de sose megyek oda 🤣🤣

nov. 17. 11:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Csúnya, rossz lány... Utolsó. :D
nov. 17. 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!