2/10 anonim válasza:
Tegnap Tamási Árontól az Ábel a rengetegben-t olvastam.
3/10 A kérdező kommentje:
Az szuper. :) Az Ábel az országbant, és Ábel amerikábant is érdemes elolvasni. :)
ma 19:16
5/10 anonim válasza:
#3: Köszi! 🥰
Gimiben az Ábel a rengetegben kötelező volt, így ennek megfelelően utáltam is. Most felnőttként újraolvasva határozottan tetszik! Terveztem, hogy elolvasom majd a többi Ábel-részt is, most, hogy így ajánlod, meg főleg.
7/10 A kérdező kommentje:
Ajánlom, nagyon jók. :)
ma 19:29
8/10 anonim válasza:
Stephanie Garber - Volt egyszer egy összetört szív
Eddig nagyon tetszik.
9/10 anonim válasza:
Most éppen Daniele Pasquini-tól olvasom a "Selvaggio Ovest" című könyvet és idáig tetszik, van egy magával ragadó bája. Ezelőtt Holly Black "The Folk of the Air" szériáját olvastam el, és szerintem a következő könyv majd Donna Tartt-tól lesz a "The Goldfinch".
10/10 D-Mano válasza:
Mantak Chia, William U. Wei: TAO a mindennapokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!