Honnan találtok jó könyveket amik mostanság jönnek ki és utaná felkapott lesz?
Az, hogy mi lesz felkapott, nem nagyon lehet előre megjósolni. De az új megjelenéseket a moly.hu-n pl. megtalálod.
Nem az alapján választok, hogy mi éppen a trendi és "felkapott". Ez alapján olvashattam volna Szürke ötven árnyalatát, meg Aftert, meg hasonló vackokat.
Amúgy bárhonnan. Folyamatosan adom a listámhoz azz, amit épp találok és hallásra tetszik.Mindenhol figyelem, mikor könyveket említenek. Filmekben, youtubeon, cikkekben, akárhol.
Aztán a Goodreads egy könyves közösségi oldal. A magyar megfelelője a Moly, bár azt én nagyon nem szeretem. Ott tudsz találni könyveket az alapján, hogy eddig mik tetszettek, meg be is tudsz követni másokat, akiknek hasonló az ízlése.
Azt meg főleg nem tudhatjuk előre, hogy MAJD mi lesz trendi. Maguk a kiadók sem mindig találják el.
Általában könyves blogokon szoktam keresgélni. Különböző online könyvesboltok oldalán. Tvben esetleg YouTubeon bár ezeken nem sűrűn. Facebookon és a kedvenc íróm oldalán.
Ha pedig találok valamit én mindig lecsekkolom előtte a Molyon bár ha valami megtetszik nem mindig foglalkozok vele, hogy esetleg alul értékelték. Nem sűrűn válik be a negatív értékelés.
Kedvenc blogom a Sorok között könyves blog. Ahonnan pdf linkeket szoktam leszedni Könyvmoly kuckó, valamint Rhealin könyvei blog.
Én egy 18 éves lány vagyok.
Remélem tudtam segíteni. Jó olvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!