Egyesek miért éreznek kényszert, hogy leírják azt, hogy jelentették a kérdést?
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Kb. ennyit írnak néha válasznak, de miért jó ez nekik?
Nekem ez olyan fura, a moderátorok úgy is látják ha valaki jelentett egy kérdést nem? Miért kell még külön leírni ezt? Volt olyan, hogy mégsem törlődött a kérdés de a jelentős válasz még ott maradt. Tehát feleslegesen írta és jelentette. Egyre többet látom ezt. Mit gondoltok azokról akik bejelentik a jelentést? Én személy szerint idegesítőnek tartom. Volt hogy én is jelentettem egy kérdést de nem éreztem azt, hogy még közölnöm is kell.
Közléskényszer. Ez leggyakrabban az autizmus egyik tünete, ez áll a hátterében. Egyfajta kényszerbetegség. Bizonyos helyzetekben rájuk tör annak kényszere, hogy azonnali hatállyal, sokszor oda nem illő módon, indokolatlanul, feleslegesen, kéretlenül osszanak meg mások számára teljesen felesleges, rettentően triviális vagy egyszerűen zavaró, irritáló, érdektelen f*szságokat, mindezt úgy, mintha valami hatalmas jelentőségű, forradalmi dolog történt volna.
Itt, az oldalon a legtöbb esetben ez szokott lenni az oka, viszont vannak mellette olyanok is, akikben ez a neveltetéssel, kultúrával, az illető által átélt tapasztalatokkal alakult ki. Nemrég még "kommunista" ország voltunk, sokakba beleivódott a besúgás.
sejtem melyik volt a kérdésed, tegnap a családi kapcsolatokban
én írtam hogy senki nem mer válaszolni! gondoltam hogy valaki biztos jelenteni fogja
Azért, hogy a kérdező rádöbbenjen arra amit a kérdés kiírásakor is tudott már valószínűleg.
Rossz kategóriába írta ki. Ez pedig azért van mert ez az egyik legtöbbet látogatott kategóriák egyike.
Ez a kérdezőnek szól, felé egy jelzés, hogy szabályzatba ütközik.
Engem a provokatív kérdések, válaszok zavarnak, nem az, ha vki beírja, hogy jelentett vkit. (Az más kérdés, hogy egy jelentés se mindig jogos.) Sajnos sokat romlott az oldal, és egyesek már kimondottan csak hergelni, szidalmazni jönnek fel. Szerintem a moderátoroknak aktívabban kéne törölgetni.
Kérdésnél gondolom azért, hogy addig ne strapálja magát senki a válasszal. Válasznál volt már, hogy jeleztem a moderátorok felé, ha extrém támadó/sértő volt. Én azért írtam ki, mert ha törlik, eltűnik a válasz, és az utána írt válaszok értelmezhetetlenné válnak, mert semmiből nem derül ki, hogy ott volt közben valami, amire reagáltak az utána lévők.
Szerintem jó dolog, hogy az extrém módon uszító stb kérdések/válaszok eltűnhetnek.
Teljes mértékben egyetértek a 10:20-kor íródott válasszal.
Szerintem is ez egy elsősorban a kérdezőnek szóló utalás, konkrét kijelentés, hogy nem volt szabályos, amit kérdezett valamilyen okból. Másodsorban pedig szólhat a modiknak is, hogy biztosan töröljék a szabályszegést, mert mostanában sokszor maradnak kint olyan nyilvánvalóan provokatív és bicskanyitogató válaszok, kérdések, amik nem igazán kompatibilisek a szabályzattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!