Közel szoktátok rakni magatokhoz este a mobilt, elalvás előtt? Mi okból?
Figyelt kérdés
Kb mennyire van messze a telótok amikor alszotok?#Teló, közelsége
nov. 14. 22:50
1/22 anonim válasza:
Kartávolságra vagy párna alatt tartom. Azért, hogyha szól az ébresztőm, ne keltsem fel vele a páromat aki mellettem alszik.
2/22 anonim válasza:
Sajnos igen, nálam is kartávolságnyira. Az ébreszt.
3/22 anonim válasza:
Ébresztőnek használom, ezért mellettem van.
4/22 anonim válasza:
Én is az ágyban tartom. A hangokra nem ébredek fel, a rezgésre viszont igen. Illetve gyakran hallgatok zenét elalváshoz fülhallgatóval, a vezeték nélkülit úgy kell összevadásznom reggel, az egyik a lábamnál, a másik a sarokban (nem tudom, mit csinálhatok álmomban, komolyan), szóval vezetékes fülhallgatóval praktikusabb, és ehhez közel kell lennie a mobilnak.
5/22 anonim válasza:
Alvásmérős az aktivitásmérőm, a horkolás észleléséhez közel kell legyen hozzám, így általában az ágyon van vagy a polcon a fejemnél, de akkor nem mér olyan jól.
6/22 anonim válasza:
Másik helységben. Elalvas előtt kb fél-egy órával leteszem
7/22 anonim válasza:
Ugy tudom konnektor mellett nem kéne aludni az nem lehet 1 méteren belul.
En amugy azert tartom közel mert telefonnal alszom el, plusz az ébreszto miatt is. Fene se kel hajnalban a szoba végébe hogy lekapcsoljam a "csirimpolást". Sokszor mielott megszolal már ki is nyomom gyorsan. Ilyenekkel vannak poenposztok is. Hogy már azert kel az ember fel hogy mielott megszolal kinyonja a telefontebresztést:D
8/22 anonim válasza:
Gyerekek, ez ÉLETVESZÉLYES!!! Méterekre kéne lennie tőletek, lehetőleg kikapcsolt állapotban!
Iszonyat sugárzás-dózist kaptok!
9/22 anonim válasza:
Az 5G-s telefonok meg már konkrétan az életeteket veszélyeztetik!
Gondolom sokan csak röhögni fognak, csak nehogy késő legyen!
10/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!