Titeket hogy érint ha nem mentek újévezni? Milyen kreatív ötleteket tudok újévezéssel kapcsolatban?
Már sehogy.
29 éves koromig jártam akkor még volt társaság volt kivel.
Aztán szétszéledt mindenki van ahol gyerek lett, család, a legtöbben másik városban lakunk.
9 éve nem járok már sehova.
Összességében szeretek hamar túl lenni az év utolsó hetén.
Évek óta nem megyek sehova sőt, kifejezetten kérem, hogy osszanak be elsejére dolgozni. Minden êvben valaki megsértődött rám, hogy nem oda megyek, ahova éppen ők hívtak (család, baráti társaság, 1-2 haver). Meguntam.
Már barátaim sincsenek. Mindig csak elvártak tőlem mindent, de visszakapni semmit nem kaptam.
Barátnőimnek gyerekei lettek, nyilván ezt megértem, sose volt egy rossz szavam, ha lemondnak egy programot vagy nem akarnak sokat utazni. Miután nekem is lett gyerekem, ugyanúgy elvárás volt az utazás és minden programon való részvétel. Soha nem jött át senki hozzám, hiába hívtam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!