Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket hogy érint ha nem...

Titeket hogy érint ha nem mentek újévezni? Milyen kreatív ötleteket tudok újévezéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem pont erről az egy napról van szó.Inkàbb ilyenkor eszembe jut a kapcsolódàs hiànya.Akik vannak kapcsolataim azok úgy érzem felszinesek,és mikor elfog a rosszkedv akkor làtom mennyire nincsenek és nincs igazàn kihez fordulni.Meg az ilyen újéves időszakban.Az utóbbi két évben otthon újéveztem.Most nincs ahhoz kedvem.
nov. 14. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Már sehogy.

29 éves koromig jártam akkor még volt társaság volt kivel.

Aztán szétszéledt mindenki van ahol gyerek lett, család, a legtöbben másik városban lakunk.

9 éve nem járok már sehova.

Összességében szeretek hamar túl lenni az év utolsó hetén.

nov. 14. 19:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Nalam is az van maradtak szet kapcsolatok.Par eve egy baratnomnel voltam nehany evig, nekik vannak kis gyerekeik.Gondoltam volna en is tartani de jobb naluk a helyszin- nem azert hogy a keszbe menjek mert segitettem nekik kesziteni,mosogatni is.Inkabb azert jobb naluk mert a gyerekekik rendetlenek es nem szeretnem ha osszetornenek valamit vagy firkalnanak a falra,amit otthon naluk szepen kidiszitettek.
nov. 14. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Évek óta nem megyek sehova sőt, kifejezetten kérem, hogy osszanak be elsejére dolgozni. Minden êvben valaki megsértődött rám, hogy nem oda megyek, ahova éppen ők hívtak (család, baráti társaság, 1-2 haver). Meguntam.

Már barátaim sincsenek. Mindig csak elvártak tőlem mindent, de visszakapni semmit nem kaptam.

Barátnőimnek gyerekei lettek, nyilván ezt megértem, sose volt egy rossz szavam, ha lemondnak egy programot vagy nem akarnak sokat utazni. Miután nekem is lett gyerekem, ugyanúgy elvárás volt az utazás és minden programon való részvétel. Soha nem jött át senki hozzám, hiába hívtam őket.

nov. 15. 00:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Sehogy.
nov. 15. 07:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Sehogy nem érint, sőt ürölök, hogy nem megyek. Az egyik legerőltetettebb, legértelmetlenebb "event" az újévezés. Kb. semmi értelme számomra
nov. 15. 07:52
 6/9 anonim ***** válasza:
10+ éve nem voltam sehol. Alszunk, vagyis megpróbálok aludni. Nem fogom a nehezen összespórolt alvásidőmet egy nap kedvéért lenullázni, főleg, hogy aztán mehetek vissza melózni...
nov. 15. 07:56
 7/9 Metionin ***** válasza:
Mi direkt nem megyünk, inkább alszunk.
nov. 15. 11:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Sehogy, nem érdekel. Egész életem során összesen két szilvesztert töltöttem házon kívül. Ez is csak egy nap, mint a többi.
nov. 15. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Én hozzászoktam azokban az években, amikor nem volt párkapcsolatom, mert nincsenek olyan kapcsolataim (ami volt is, az is olyan, hogy már a családdal akarta tölteni, érthető módon). Én rászoktam arra, hogy megnézek egy színházi előadást, aztán hazamegyek, és némi finom alkohol társaságában végiggondolom az évemet és azt is, hogy mit szeretnék jövő évben elérni... illetve "mennyire tetszett" szempontból listázom az évben látott színházi előadásokat (ez a kedvenc hobbim) :).
nov. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!