Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a szerencseszámotok?

Melyik a szerencseszámotok?

Figyelt kérdés
S miért pont az a szám?

#Szerencse szám
nov. 14. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
12, mert 12.-én születtem.
nov. 14. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mint kiderült hosszú évek alatt...nincs olyan.
nov. 14. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

6. Akkor születtem, de emlékszem, hogy ovis koromban (vagy még előtte) nagyon sok energiát feccöltem abba, hogy megtaláljam a Középső Számot :D

Nagyon komoly ujjszámlálást tartottam, hogy eldöntsem, melyik szám a 10 közepe.

Nem volt egyszerű, mert páros szám, de végül eldöntöttem, hogy a 6 van középen, azóta az a kedvencem :'D

nov. 14. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Volt de aztán sztornóztam végleg, mert mindig szerencsétlenséget hozott, vagy meghalt valaki közelemben, vagy baleset, betegség stb. alakult úgy hogy számomra nem létezik szerencseszám.
nov. 14. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
19. Mert tetszik a leírása, volt egy Renault típus is ilyen, valamint van érintettségem a kerületben.
nov. 14. 20:14
 6/9 anonim ***** válasza:
7, mert 7-én születtem, és mert többször ténylegesen szerencsét is hozott már. Remélem nem most kiabáltam el.
nov. 14. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:

6

Egyszerűen mert csak tetszik. Páros szám, kerekded a formája a mi írásmódjnkban. A 8 túl nagy lenne már... 😃 nincs magyarázatom rá. Mittomén, dobókockán ez a legnagyobb szám

nov. 15. 04:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincsen, és másnak sincs.

Ez pusztán matematika.

Pl. 12-es számot szeretem, mert a munkámban jól lehet vele dolgozni. Kb. ennyi

nov. 15. 07:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Kifejezetten szerencseszámom nincs. Vmiért a 4-es, a 9-es számjegyek vonzanak, ezen felül meg a 24 és a 74. Nem tudom az okát.
nov. 19. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!