Nektek mi a szerencseszámotok?
Figyelt kérdés
Melyik szám a szerencseszámotok, és miért érzitek annak? Kíváncsi lennék.2014. ápr. 13. 00:48
1/7 anonim válasza:
nincsen, a 7-es tetszik mert szabványírással jól esik leírni, de semmi különös jelentése nincsen a számomra
2/7 anonim válasza:
Kiskoromban mindig az volt a szerencseszámom, ahány éves voltam. ha 6 akkor a hatos, ha 7 akkor a hetes stb. Aztán leragadtam a 9-nél. Azóta ha egyjegyű szám kell valahova, mindig ezt írom be, de különösebb oka nincsen.
3/7 anonim válasza:
a kilences, mert kilencedikén születtem és még kilencedik hóban is
4/7 anonim válasza:
Több is van. 6,7,9,13. A 6 és a 9 még nagyon kiskoromból van. Amikor megtanultam írni, ezeket szerettem a legjobban firkálgatni. Évekig ezeket használtam, ha random számot kellett választanom. A 13-at valamikor tinédzserkorom környékén szerettem/szoktam meg. Szerencsétlen szám, és kis lázadó létemre kísérteni akartam a sorsot.
A 7-et már tudatosabban változtattam. 7. hóban születtem, csakúgy mint rengeteg számomra fontos ember.
5/7 anonim válasza:
2-es vagyok Én 7. hó 7. napján születtem, anyukám 7. hó 15-én, tesóm 7. hó 12-én de érdekes módon a 7-es nekem nem úgy maradt meg, mint kedvenc szám :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!