Van olyan aki szereti ezt az őszi-téli hangulatot?
Figyelt kérdés
nov. 14. 16:44
12/14 anonim válasza:
Részben: a fűtés illatát, a gesztenyét, néha az időjárás miatti "háborús hangulatot".
13/14 anonim válasza:
A mostani hosszantartó ködös-trutyis időt utálom. Én ilyenkor is a Napsütést preferálom, persze néha kell lennie esőnek és eredetileg kéne lennie hónak. De mit nevezünk hangulatnak? Bekuckózni teával könyvhöz és filmhez? Ezt bármikor szeretem. :-) A színes tájat szeretem túránál és munkahely felé parkban. ^.^ Még az is rendben van, hogy hideg estén forró csokit inni vásárban. Bár utóbbi egyre drágább, de ebbe ne menjünk bele.
14/14 anonim válasza:
13+
Igazából 4 foktól 40 fokig nagy a tűrésem. Ha nincs ilyen sok napig tartó trutyi, akkor nagyon jól elvagyok. :-) Az év kétharmadára igaz, ami őszintén szólva a magyarok többségére nem. A nagy hideget tényleg nem szeretem már én sem és sajnos gyerekkoromat követően már a havat sem a túraszeretet miatt, de a mai felmelegedett tél kevés gondot okoz. Nézőpont kérdése ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!