Téli depressziósok. Idén mivel fogjátok legyőzni a rossz hangulatot?
Én zenét fogok hallgatni és táncolok (ha képes leszek rá). Mondjuk én bipol vagyok, egészen durva szintekre jutok a depis fázisban, de most ez az egy, ami tartja bennem a lelket, hogy imádok jó zenére ugrálni és táncolni + imádom nézni is, hogy mások hogyan táncolnak (videón). Más ötletem nincs.
Nekem még a masszírozás is nagyon sokat segítene (rengeteget), de abszolút nincs rá pénzem. Ez van.
Próbálok minél többet napon tartózkodni. Havi minimum 2x kimozdulni szórakozás céljából.
Ha középsúlyosnál mélyebb a depresszióm, antidepit kérek.
Ketilept, Lamolep, Pregabalin agyógyszerei..
Ebből 2 depresszióra is jó. Ketilept az egyetlen antipszichó, ami depresszióra is jó.
Utolsó, le tudnád írni a tapasztalataidat ezekkel a gyógyszerekkel? Nekem is kéne szednem, de félek tőlük nagyon.
Milyen mellékhatásaik vannak? Akár privátban is beszélhetünk, ha gondolod. Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!