Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legszebb, legjobb élménye...

Mi a legszebb, legjobb élményetek, ami ősszel történt veletek?

Figyelt kérdés

#Pozitív, élmények
tegnapelőtt 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Dehogy! Csak a 6. válaszolóét, mert ő volt a kövi :D Ezért megkaptam őt és apjának fele királyságát. Kivéve ha a 6. válaszoló férfi, akkor elmegyünk sörözni és ő fizet. 😂😂

tegnapelőtt 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:

11

Én voltam a 4, 6, 8, 10 és nő vagyok, így most ebédelni megyünk és te fizetsz mindent, de cukrászdába is mehetünk, persze majd az ebéd után. :P :D

tegnapelőtt 22:22
 13/19 anonim ***** válasza:

Hajaj, te vagy a kukaborogató? Nem hölgyhöz méltó! Kukaborogatónak nem jár étterem és cukrászda, inkább főzök valamit én. Lesz gyertyafény is, mert maradt pár mécses halottak napjáról. 😅😅

tegnapelőtt 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:

13

Az vagyok hát és én mindenre képes vagyok, ha megszáll az ihlet. :D

Már csak nem fogod hagyni hogy kukázzam ki az ebédemet ill. bocsánat az ebédünket, mert ha igen, akkor én hívlak meg kukás ebédre. :D

Ahh, hát felőlem a temetőn is akár vacsizhatunk, nem vagyok ijedős. :D

tegnapelőtt 22:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Temető? Lehet beszéltünk már, de sebaj. Legalább mostantól házasok vagyunk. Nem akarom tovább offolni csóri kérdező kérdését 😂😂😂 Úriember vagyok és meghagyom neked a döntést, hogy írsz-e privit, vagy itt véget ért történetünk és képzeletben megyünk csak a mézes hetekre. 😂😂😂

tegnapelőtt 22:51
 16/19 anonim ***** válasza:

15

Írjál te privit, te vagy a kezdeményező. :D

tegnapelőtt 23:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy kolléganőmmel töltött kirándulós szombat
tegnapelőtt 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:

A nagyon sok kirándulás. 5-6 túrán voltam. Mind gyönyörű szép időben, a sárguló levelekkel, csodás napos időben.

Ez után is megyek persze túrázgatni, de egészen más élmény lesz már a takony sáros jéghidegben.. 😬

tegnap 00:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Szuperjót szexeltünk a párommal.
tegnap 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!