A kérdező szavazást indított:
Alfa
Béta
Gamma
Delta
Ióta
Szigma
Omega
Nem vagyok hím
19 szavazat
1/15 Kólauborkával válasza:
Én egy egyszerű férfiember vagyok, aki nem tudja mik ezek a badarságok.
A görög ABC többi betűje ismeretlen a számodra, hogy csak ezt a párat tűntetted ki figyelmeddel?
2/15 anonim válasza:
Lambda,this is SPARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/15 anonim válasza:
Alacsony és szemüveges, kis pocak, egyébként jófej, saját lakás, két autó, normális munka, egzisztencia. Szerinem ez összességében valahol egy Delta-Szigma közötti helyezést érhet a húspiacon.
4/15 anonim válasza:
Valaha voltam Alfa is, bár sok értelme annak sem volt. 46F
5/15 A kérdező kommentje:
1:
Te boomer vagy tata
nov. 12. 16:42
6/15 anonim válasza:
Ez valami omegaverse furry dolog?
Ha pasizni próbálsz, a fetlifeon meg a Grindren inkább vannak ilyen daddy dom csávók.
8/15 anonim válasza:
Férfi vagyok, nem hím. Ég és föld a kettő.
9/15 anonim válasza:
De ez pedig ez pont úgy néz ki mint ahogy szokott lenni amikor ezek a kutya maszkos, szügyhámos fiatalemberek keresik a párjukat.
Az alfa megbúbolja az omegát, a másik meg bagzik.
Ez nem ez?
10/15 anonim válasza:
Nem értem miért kell a srácoknak ilyen csoportokba besorolni magukat másokhoz hasonlítva magukat ahelyett hogy fejlődnének emberileg szert tennének egy kis erzelmi inteligenciára és magabiztosságra . Mert annál szexibb nincs ha egy pasi tud bánni az erzelmeivel megélni azt és párja érzései felé is empátiával fordul. És közben magabiztos legalább is bizík magában. Nem muszáj minden helyzetben annak lennie. És nyitott a világra másokra új dolgokra uj nézetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!