Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az hogyan lehetséges, hogy...

Az hogyan lehetséges, hogy nálam sokkal dagadtabb pasik is találnak barátnőt, ráadásul szép lányokat, mi titok?

Figyelt kérdés

Én 85 kg vagyok 176 centihez, nem mondom, van egy kis hasam, de az elmúlt egy évben 12 kilót már fogytam, és dolgozok még rajta, hogy több legyen.

De nálam sokkal testesebb férfiak is vannak, teljesen szép, jó alkatú lányokkal, és úgy tűnik szépen meg is vannak együtt. Mi ennek a titka, hol lehet olyan lányokat találni, akik elfogadnak így ameddig sikerül még fogynom?

nov. 12. 07:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Hát kezdd mondjuk azzal, hogy nem őket irigyled.
nov. 12. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Személyiség. Humor.
nov. 12. 10:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó genetika jó feromon. Tehát működik a kémia.
nov. 12. 17:53
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Fontos a külső, de az nem minden. Ott van a személyiség, a kommunikációs készségek, a humor, amik nagyon nem elhanyagolhatóak párkeresésnél sem.
nov. 12. 19:21
 15/16 Senior Séf ***** válasza:

"de az elmúlt egy évben 12 kilót már fogytam, "

No, ez a fejlődőképesség nincs rád írva, csak az látszik, milyen kövér vagy.

tegnapelőtt 18:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem a derekuk vastagsága a lényeg hanem a pénztárcájuk vastagsága..!

Ha hozzámegy egy csúnya kövér pasihoz de utána neki és gyerekeinek soha többé nem kell dolgoznia, legnagyobb gondja ha bevásárolni megy akkor a garázsban álló 3 kocsi közül melyikkel menjen.. És annyi szeretőt tart amennyi belefér.

tegnapelőtt 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!